Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων για διενέργεια και συμμετοχή σε τυχερά παιχνίδια και παραβίαση των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, καθώς και τεσσάρων ατόμων για παραβίαση των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας προχώρησε η αστυνομία στο Ρέθυμνο.

Οι συλλήψεις έγιναν ύστερα από έλεγχο σε επιχείρηση κατά τη διάρκεια του οποίου, όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., «διαπιστώθηκε ότι ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης είχε επιτρέψει σε τρεις άντρες τη συμμετοχή στη διενέργεια και τη διεξαγωγή απαγορευμένου τυχερού παιγνίου με παιγνιόχαρτα, στο οποίο συμμετείχε και ο ίδιος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους άντρες και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 255 ευρώ, 13 πλήρεις τράπουλες και 294 μάρκες πονταρίσματος διαφόρων χρωμάτων.

»Επιπλέον συνελήφθησαν ακόμη τέσσερα άτομα ως θαμώνες του καταστήματος για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, ενώ σε βάρος του ιδιοκτήτη βεβαιώθηκαν παραβάσεις για τη νομοθεσία περί παιγνίων και προστασίας δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού».

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης