Περίπτερα στα οποία δούλευαν κυρίως γυναίκες επέλεγε να ληστέψει ο 38χρονος που έπεσε στα χέρια αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης.

Σε ένα από αυτά στην περιοχή της Ηλιούπολης, βίντεο από το οποίο εξασφάλισε και παρουσιάζει η zougla.gr, φαίνεται να απειλεί την υπάλληλο ενώ κρατά στα χέρια του και μια φωτοβολίδα. Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα έβαλε τις εισπράξεις σε μια σακούλα και εξαφανίστηκε ενώ πήρε και κάποια πακέτα τσιγάρων.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του «βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φωτοβολίδες, 4 μαχαίρια, 4 κουτιά με ναρκωτικά δισκία, το χρηματικό ποσό των 585 ευρώ καθώς και ρουχισμός που χρησιμοποιούσε κατά τη διάπραξη των ληστειών». 

Συνολικά κατηγορήθηκε για πέντε ληστείες στην Ηλιούπολη και τον Βύρωνα ενώ σε κάποιες από αυτές είχε και συνεργό που όμως συνελήφθη.  

Με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, για ληστείες κατ’ εξακολούθηση, παράβαση των νομοθεσιών για τα όπλα, τα ναρκωτικά, καθώς και για φωτοβολίδες και βεγγαλικά, οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε βίντεο:

 

 

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθη ακόμη ένας ημεδαπός που διέπραττε ληστείες σε περίπτερα στα νότια προάστια της Αττικής

Πρόκειται για συνεργό ατόμου, το οποίο είχε συλληφθεί την 8-11-2022 μετά από διαδοχικές ληστείες σε περίπτερα

Συνελήφθη, πρωινές ώρες χθες, 10 Νοεμβρίου 2022, σε περιοχή της Αττικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής, ακόμη ένα άτομο, το οποίο διέπραττε συστηματικά ληστείες σε περίπτερα στα νότια προάστια της Αττικής.

Πρόκειται για 38χρονο ημεδαπό, συνεργό ατόμου, το οποίο είχε συλληφθεί την 8-11-2022 μετά από διαδοχικές ληστείες σε περίπτερα (σχετ. το από 10-11-2022 δελτίο τύπου Γ.Ε.Δ. Γ.Α.Δ.Α.).

Για τη σύλληψή του συστάθηκε ειδική ομάδα αστυνομικών ενώ στο πλαίσιο κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων και προανακριτικών δεδομένων, προέκυψε η εμπλοκή του σε πέντε (5) περιπτώσεις ληστειών.

Ως προς τον τρόπο δράσης του, προσέγγιζε περίπτερα, στα οποία -στην πλειοψηφία των περιπτώσεων- εργάζονταν γυναίκες και με την απειλή μαχαιριού ή την απειλή βίας, τις εξανάγκαζε να του παραδώσουν χρηματικά ποσά και άλλα αντικείμενα.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φωτοβολίδες, 4 μαχαίρια, 4 κουτιά με ναρκωτικά δισκία, το χρηματικό ποσό των 585 ευρώ καθώς και ρουχισμός που χρησιμοποιούσε κατά τη διάπραξη των ληστειών.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, για ληστείες κατ΄εξακολούθηση, παράβαση των νομοθεσιών για τα όπλα, τα ναρκωτικά, καθώς και για φωτοβολίδες και βεγγαλικά, οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης