Στα χέρια του εισαγγελέα η έρευνα για τον Μένιο Φουρθιώτη

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 26 Μαΐου 2021, 23:42
Στα χέρια του εισαγγελέα η έρευνα για τον Μένιο Φουρθιώτη

Ολοκληρώθηκε η προκαταρκτική που είχε αναθέσει ο εισαγγελέας στην ΕΛ.ΑΣ, σχετικά με τα όσα είχε καταγγείλει ο πρώην υπουργός εργασίας Γιάννης Βρούτσης για πιέσεις, απρεπή συμπεριφορά και εισβολή του Μένιου Φουρθιώτη στο υπουργείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ, οι μάρτυρες που κλήθηκαν να καταθέσουν στο τμήμα εκβιαστών της Ασφάλειας, επιβεβαίωσαν τα όσα είχε περιγράψει ο κ. Βρούτσης. Ειδικότερα, η προκαταρκτική περιλαμβάνει 11 καταθέσεις: εννέα υπαλλήλων και δύο αστυνομικών.

Όλοι τους είναι αυτόπτες μάρτυρες των όσων έγιναν στο υπουργείο εργασίας. Η προκαταρκτική είναι στα χέρια του δικαστικού λειτουργού και αυτός θα αποφασίσει για την περαιτέρω εξέλιξη της διαδικασίας.

Οι εξωφρενικές απαιτήσεις του Φουρθιώτη στη φυλακή

Νέο αίτημα υπέβαλε ο Μένιος Φουρθιώτης μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, αυτήν τη φορά για δορυφορική τηλεόραση με συνδρομητικά κανάλια. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Φουρθιώτης έχει αιτηθεί για συγκεκριμένο μενού που περιλάμβανε γάλα αμυγδάλου και μέλι βουνού.

Ωστόσο, φαίνεται πως έχουν απορριφθεί τα αιτήματά του για τα συγκεκριμένα προϊόντα, ενώ αναμένεται να του δοθούν τρόφιμα, όπως η σπανακόπιτα και το κρουασάν, που ήταν στη λίστα που είχε δώσει στο αίτημά του για «ειδική διατροφή».

Πηγές από τις φυλακές επιβεβαιώνουν πως ο γνωστός παρουσιαστής έχει «όντως χάσει αρκετά κιλά».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 26 Μαΐου 2021, 23:42