Στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, και συγκεκριμένα στο γραφείο Υπουργού, κατατέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, στις 24 Απριλίου η καταγγελία που αφορά σε κατάχρηση εξουσίας αστυνομικών προς δύο φοιτήτριες στην πόλη της Ιτέας στη Φωκίδα.

Η συγκεκριμένη υπόθεση, που είδε το φως της δημοσιότητας αρχικά από τον τοπικό τύπο και συγκεκριμένα από το fokidanews, προκάλεσε αίσθηση στην ευρύτερη περιοχή, κυρίως όσον αφορά τη συμπεριφορά των αστυνομικών προς τις δύο φοιτήτριες με αφορμή τα μετρά για τον κορωνοϊό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το περιστατικό που καταγγέλθηκε δημόσια τοποθετήθηκαν οι συνδικαλιστές αστυνομικοί της Φωκίδας διά του προέδρου τους, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων πως οι συνάδελφοί του φέρονται να έκαναν σωστά τη δουλειά τους.

Παρ΄ όλα αυτά, στην καταγγελία που είδε το φως της δημοσιότητας, αναφέρεται πως υπάρχει οπτικοακουστικό υλικό το οποίο αποτυπώνει τα γεγονότα όπως έχουν συμβεί.

To zougla.gr επικοινώνησε με το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη όπου και μας ανέφεραν πως όντως έχει κατατεθεί καταγγελία-αναφορά με συγκεκριμένο αριθμό πρωτοκόλλου. Παράλληλα η συγκεκριμένη καταγγελία έχει διαβιβαστεί στο επιτελικό Γραφείο του Αρχηγού, ενώ κοινοποιήθηκε στο γραφείο του Υφυπουργού και στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης