Ρεπορτάζ: Μάκης Τριανταφυλλόπουλος

Όταν πήρα στα χέρια μου το υλικό από ιντερνετική συνεύρεση πολιτικού προσώπου, το οποίο πρωταγωνιστεί το τελευταίο διάστημα στα πράγματα, δεν πίστευα στα μάτια μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ιντερνετική συνεύρεση δεν αφορούσε στα κοινωνικά ή πολιτικά δρώμενα, ούτε περιείχε τις πολιτικές του θέσεις.

Επρόκειτο για συνεύρεση του εκλεκτού με φοιτητές οι οποίοι είχαν μπει σε chat ευκαιριακών σχέσεων για να διασκεδάσουν κάνοντας φάρσες.

Είχαν, λοιπόν, την τύχη να πέσουν επάνω στον δικό μας άνθρωπο, τον σωτήρα, τον εθελοντή, τον ανιδιοτελή, την ελπίδα της κοινωνίας και της πατρίδας, ο οποίος τι νομίζετε ότι έκανε; Άνοιξε την κάμερα του κομπιούτερ του, στήθηκε μπροστά της, γδύθηκε με τις οδηγίες της φοιτήτριας και αυτοϊκανοποιήθηκε δημόσια, παραδίδοντας την ιδιωτική του ζωή βορά σε άτομα που δεν γνώριζε! Τόσο… υπεύθυνο άτομο. Όμως, η περιπέτειά του δεν τελείωσε εκεί. Η άλλη πλευρά, διαπιστώνοντας την ανευθυνότητα και το έλλειμμά του, αποθρασύνθηκε και άρχισε να ζητάει περισσότερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σκεφθείτε ότι η φοιτήτρια είχε περισσότερο μυαλό από τον ανόητο πολιτικό και δεν άνοιξε την κάμερά της προσποιούμενη ότι έχει βλάβη.

Απτόητος ο σωτήρας παραδόθηκε στις ορέξεις μιας παρέας φοιτητών και άρχισε να χαϊδεύει ένα καρότο, να το βάζει στο στόμα του, αφού είχε γδυθεί, προχωρώντας εν συνεχεία σε καταστάσεις και πράξεις τις οποίες ούτε η πιο αρρωστημένη φαντασία μπορεί να συλλάβει. Πράξεις αηδιαστικές, που υποψιάζομαι ότι, ακόμα και εάν σας τις περιγράψω χωρίς να δείτε το οπτικό υλικό, θα ξεράσετε.

Ο άνθρωπος αυτός διακηρύσσει τα πολιτικά του πιστεύω τούτες τις ημέρες και οι πολίτες που τον παρακολουθούν έχουν πεισθεί ότι διαθέτει όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για μία λαμπρή πολιτική καριέρα.

Προετοιμαστείτε ψυχολογικά για ό,τι πρόκειται να αντικρίσετε αμέσως μετά τις εκλογές, αφού πρώτα διασταυρώσουμε για τυπικούς λόγους και μόνον κάποιες λεπτομέρειες του ρεπορτάζ.

Τα λέω όλα αυτά προκειμένου να μοιραστώ μαζί σας την αγανάκτηση και τον αποτροπιασμό μου για την πολιτική ένδεια που επικρατεί και να παρηγορηθώ.

Δεν πιστεύω ότι μπορεί να είμαι τόσο άτυχος για να πέφτω πάντοτε μπροστά σε ό,τι χειρότερο κυκλοφορεί. Κάτι άλλο μεταφυσικό πρέπει να συμβαίνει ή όπως πολύ απλά λέει ο λαός μας, το έχει η μοίρα μου…

Περιττό να σας πω ότι φίλος ο οποίος έλαβε γνώση του υλικού, έπειτα από πολλές ώρες, παραμένει ακόμα σε κατάσταση σοκ!

Αυτά προς το παρόν. Τα υπόλοιπα μετά την Κυριακή των εκλογών…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης