Φωτορεπορτάζ: Νίκος Χριστοφάκης

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στις 11.00 το πρωί της Κυριακής στο Χαλάνδρι και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Τυμφρηστού και Μεσσηνίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα ένας 27χρονος πατέρας σκότωσε με καραμπίνα τον 4χρονο γιο του μέσα στο διαμέρισμα στο οποίο ζούσαν. Στη συνέχεια, όπως έχει γίνει γνωστό από τις Αρχές, ο παιδοκτόνος έστρεψε την καραμπίνα πάνω του και αυτοκτόνησε.

Οι γείτονες ακούγοντας του πυροβολισμούς, τρομοκρατημένοι ειδοποίησαν την Αστυνομία η οποία έφτασε άμεσα στο διαμέρισμα. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. όταν εισήλθαν στο σπίτι, βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα. Το άψυχο σώμα του 4χρονου παιδιού δίπλα στον νεκρό πατέρα. 

Τα αίτια της τραγωδίας μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστα. Η περιοχή έχει αποκλειστεί από την αστυνομία και οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 27χρονος βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του την οποία κατηγορούσε πως είχε εξωσυζυγικές σχέσεις. 

Επίσης, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το βράδυ του Σαββάτου το ζευγάρι είχε έναν έντονο καβγά. 

Η γυναίκα προσπαθούσε να επικοινωνήσει με τον 27χρονο αλλά δεν μπορούσε να τον βρει. Έτσι, σήμερα το πρωί πήγε στο σπίτι στο Χαλάνδρι όπου και έμαθε τι είχε συμβεί. 

Οι αρχές εξετάζουν το κινητό του δράστη ώστε να δουν με ποιον συνομίλησε πριν το μοιραίο συμβάν. Παράλληλα όπως έγινε γνωστό έχουν αφαιρέσει από το σπίτι όπου έγινε στο συμβάν και τον υπολογιστή του. 

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως ερευνάται και το ενδεχόμενο η καραμπίνα να ήταν κλεμμένη, ενώ όπως προέκυψε, η σύζυγος είχε απασχολήσεις στο παρελθόν τις Αρχές. 

Το διαμέρισμα όπου ο πατέρας σκότωσε τον 4χρονο γιο του

Όσον αφορά στον δράστη, έγινε γνωστό πως εργαζόταν παλαιότερα σε super market, ενώ τελευταία με την κατασκευή επίπλων. 

Video από το σημείο της τραγωδίας:

Σε δηλώσεις του γείτονας του ζευγαριού ανέφερε πως οι αστυνομικοί βγαίνοντας από το σπίτι έκλαιγαν.

Δείτε τις δηλώσεις του:

 

Φωτογραφίες από το σημείο της τραγωδίας:

 


 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης