Τραυμάτισαν με μαχαίρι μαθητή έξω από λύκειο στο Ωραιόκαστρο - Στα χέρια της αστυνομίας ένας 19χρονος
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2023, 15:55
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 19χρονος ο οποίος φέρεται να ενεπλάκη στο αιματηρό επεισόδιο με τον τραυματισμό μαθητή, έξω από το 2ο Λύκειο Ωραιοκάστρου, στη Θεσσαλονίκη.
Κατά πληροφορίες, πρόκειται για εξωσχολικό άτομο, παλαιότερο μαθητή του σχολείου. Προσήχθη και μετά την εξέτασή του από αστυνομικούς αποφασίστηκε η κράτησή του. Στο ίδιο περιστατικό φαίνεται πως ενεπλάκησαν δύο ακόμη νεαροί εξωσχολικοί.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ύστερα από διαπληκτισμό, το 18χρονο θύμα δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι, με συνέπεια να τραυματιστεί ελαφρά στο χέρι. Διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για την παροχή ιατρικής φροντίδας.
Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2023, 16:01