Zougla Newsroom

Βίντεο ντοκουμέντο από την δράση της σπείρας που «αλώνιζε» στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου φέρνει αποκλειστικά στη δημοσιότητα το zougla.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα δέκα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης κατηγορούνται ότι έκαναν κλοπές, διαρρήξεις και ληστείες με συνολική λεία πάνω από 600 χιλιάδες ευρώ.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος, τέσσερα από τα μέλη της αδίστακτης και άπληστης συμμορίας, έβαλαν στο στόχαστρο τους ένα σούπερ μάρκετ στην πόλη του Αγρινίου.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Με έναν γρύλο αυτοκινήτου έσπασαν την τζαμαρία και εισέβαλαν στο εσωτερικό του. Η ληστρική τους επιδρομή δεν κράτησε ούτε δυο λεπτά παρά τον συναγερμό που είχε ενεργοποιηθεί. Οι νεαροί με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και φορώντας γάντια κατευθύνθηκαν προς τα ταμεία. Έψαχναν ό,τι χρήματα μπορεί να είχαν μείνει στις ταμειακές μηχανές και λίγο αργότερα έσπευσαν να εξαφανιστούν πριν φτάσει η αστυνομία αλλά και οι υπεύθυνοι του καταστήματος.  

 

Στο μεταξύ χθες το πρωί τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, μεταξύ των οποίων τρεις 17χρονοι και ένας 16χρονος, οδηγήθηκαν από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου στο δικαστικό μέγαρο της πόλης για να απολογηθούν στον ανακριτή. Γύρω από το κτήριο είχαν συγκεντρωθεί δεκάδες φίλοι και συγγενείς για να τους συμπαρασταθούν αλλά μετά τις απολογίες, έφυγαν με τα κεφάλια σκυμμένα. Ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκιση πέντε εκ των συλληφθέντων ενώ στους υπόλοιπους επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης