Χανιά: Προβλήματα από την κακοκαιρία - Κλειστά τα σχολεία

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019, 07:29
Χανιά: Προβλήματα από την κακοκαιρία - Κλειστά τα σχολεία

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα τα σχολεία στους Δήμους Χανίων, Πλατανιά, Κισσάμου, Αποκορώνου, Καντάνου- Σελίνου και Σφακίων.

Η απόφαση να μη λειτουργήσουν τα σχολεία ελήφθη από τους δημάρχους της Περιφερειακής Ενότητας σε συνεννόηση και με τους προϊσταμένους των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στα Χανιά δεν διασφαλίζεται η απολύτως ασφαλής πρόσβαση στις σχολικές μονάδες μαθητών και εκπαιδευτικών.

Η κακοκαιρία που πλήττει τα Χανιά από το μεσημέρι της Κυριακής έχει ως κύριο χαρακτηριστικό τις ισχυρές βροχοπτώσεις και τους ανέμους.

Προβλήματα δημιουργήθηκαν σε πολλά σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου λόγω πτώσης πετρών, ενώ πολλοί δρόμοι πλημμύρισαν, με αποτέλεσμα η κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται με πολύ μεγάλη δυσκολία.

Από την κακοκαιρία υπήρξαν ακόμα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση περιοχών, ενώ το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τους πολίτες να αποφεύγουν την προσέγγισή τους στο παλιό λιμάνι της πόλης.

Οι Αρχές καλούν τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019, 07:36