Ξεκίνησαν οι απαραίτητες διαδικασίες ώστε τις επόμενες ημέρες να μετατραπεί το ένταλμα σύλληψης που έχουν εκδώσει για τον πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής οι ελληνικές Αρχές σε διεθνές, σύμφωνα με πληροφορίες. 

Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς διαφεύγει της σύλληψης, ενώ όλη η ηγεσία της εγκληματικής οργάνωσης ήδη έχει μεταφερθεί στις φυλακές Δομοκού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά, όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, στις φυλακές Δομοκού θα κρατηθούν συνολικά 27 άτομα, μεταξύ των οποίων όλα τα ηγετικά στελέχη, πλην του Αρτέμη Ματθαιόπουλου, ο οποίος θα οδηγηθεί στις φυλακές Μαλανδρίνου. Στις φυλακές Μαλανδρίνου οδηγούνται και οι καταδικασθέντες Άγγος, Ρουπακιάς και Καζαντζόγλου. Η καταδικασθείσα γυναίκα θα εγκλειστεί στις φυλακές Ελαιώνα και 5 ακόμα στις φυλακές Τρικάλων.

Η μεταγωγή έγινε με ισχυρή αστυνομική συνοδεία και μέτρα ασφάλειας, αλλά και αυστηρά μέτρα για τον κορωνοϊό.

Όπως έγινε γνωστό από την Γενική Γραμματεία Αντεγκλητικής Πολιτικής, και στις τρεις φυλακές έχουν διαμορφωθεί χώροι όπου θα κρατηθούν αρχικά, σε καραντίνα 14 ημερών, όλοι οι φυλακισθέντες, οι οποίοι θα υποβληθούν και σε τεστ για Covid-19 και ύστερα θα μεταφερθούν στα κελιά τους, κατά το πλείστον ανά δύο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης