Μια τρομερά δυσάρεστη εμπειρία έζησε ένας 14χρονος το βράδυ της Κυριακής (19/12), όταν έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και ληστείας από τρεις ανήλικους στο Ζάππειο.

Συγκεκριμένα, ο 14χρονος μαθητής είχε γνωριστεί με τον έναν εκ των τριών δραστών μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, λόγω κοινών μουσικών ενδιαφερόντων, οπότε και έκλεισαν ραντεβού στην πλατεία Συντάγματος. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόλις ο 14χρονος έφτασε στο σημείο συνάντησε, εκτός από τον νέο του «φίλο», ακόμα δύο άτομα που τον περίμεναν. Άρχισαν να συνομιλούν και τότε η τριάδα πρότεινε στο 14χρονο να πάνε στο Ζάππειο.

Λίγα λεπτά αργότερα οι νεαροί άλλαξαν συμπεριφορά απέναντι στον 14χρονο, ζητώντας του αρχικά το κινητό του τηλέφωνο και το καπέλο που φορούσε. Όταν το θύμα αρνήθηκε, οι δράστες, ηλικίας 15, 14 και 13 ετών, άρχισαν να τον γρονθοκοπούν. Παρότι πήραν τα αντικείμενα που ήθελαν, δεν κατάφεραν να απομακρυνθούν.

Για καλή τύχη του 14χρονου, στην περιοχή βρίσκονταν άνδρες τις ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι τους συνέλαβαν και τους οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα. Ο γονείς του 14χρονου ειδοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς για το συμβάν, με αποτέλεσμα ο πατέρας του να μεταβεί στο Ζάππειο προκειμένου να ηρεμήσει το παιδί του και να δει εάν χρήζει κάποιας ιατροφαρμακευτικής βοήθειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης