Προβλήματα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες έχουν προκαλέσει οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν στα πελάγη.

Απαγορευτικό απόπλου ισχύει για τα δρομολόγια από το λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου προς την Αιδηψό, από τον Βόλο προς τις Σποράδες, στην πορθμειακή γραμμή Πρίνου-Καβάλας, Πάτρα-Ηγουμενίτσα, Ρίο-Αντίρριο. Τα δρομολόγια της πορθμειακής γραμμής Κεραμωτή – Λιμένας Θάσου πραγματοποιούνται μόνο με κλειστού τύπου πλοία, ενώ δεν φεύγει κανένα πλοίο από την Κυλλήνη προς την Κεφαλονιά, τη Ζάκυνθο, το Ληξούρι και το Αργοστόλι.

Το προγραμματισμένο για τις 7:25 δρομολόγιο του «Blue Star Πάρος» από το λιμάνι του Πειραιά για Νάξο, Ίο και Θήρα δεν πραγματοποιήθηκε, ενώ το πλοίο «Ιθάκη» παραμένει στο λιμάνι της Σύρου, αφού του απαγορεύτηκε η συνέχιση του δρομολογίου για Τήνο και Μύκονο.

Όσοι επιβάτες πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν με πλοία θα πρέπει να επικοινωνούν πρώτα με τις κατά τόπους λιμενικές Αρχές.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης