Την αίτηση ξενοδοχειακής μονάδας της Ουρανούπολης Χαλκιδικής, με την οποία αυτή ζητούσε να αναιρεθεί απόφαση του Εφετείου Θεσσαλονίκης που επέβαλε την καταβολή αποζημίωσης σε πρώην εργαζόμενο, αναίρεσε ο Άρειος Πάγος.
Ο συγκεκριμένος εργαζόμενος συμφώνησε να προσληφθεί ως διευθυντής στην ξενοδοχειακή μονάδα, με μισθό 23.000 ετησίως και μπόνους ανάλογα με τον τζίρο της επιχείρησης. Μέσα όμως σε 24 ώρες από την συμφωνία, η μονάδα απέλυσε τον εργαζόμενο, ο οποίος στην συνέχεια κινήθηκε νομικά.
Ο εργαζόμενος απευθύνθηκε στις δικαστικές Αρχές απαιτώντας αποζημίωση, γιατί, όπως είπε, για να εργαστεί στην συγκεκριμένη μονάδα απέρριψε άλλη πρόταση στην Γερμανία, η οποία θα του επέφερε κέρδη ύψους 36.400 ευρώ.
Ο άνδρας δικαιώθηκε τόσο πρωτόδικα όσο και στο Εφετείο, αλλά και στον Άρειο Πάγο, ο οποίος απέρριψε την αίτηση της επιχείρησης.

