Το πρωί του προηγούμενου Σαββάτου εντοπίστηκε, μετά από τέσσερις ημέρες ερευνών, το άψυχο κορμί του 42χρονου Βούλγαρου που χάθηκε από τα ορμητικά νερά στο φράγμα του Πηνειού, την Ηλεία  μπροστά στα μάτια των γονιών του, ενώ ψάρευε. Μετά από δεκάδες ώρες ερευνών, τα σωστικά συνεργεία τελικά εντόπισαν το άψυχο κορμί του 42χρονου κάτω από αντίξοες συνθήκες, αφού τα νερά στην κοίτη του υπερχειλιστή ήταν θολά.

Ο εντοπισμός έγινε από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αχαΐας και μελών της ίδιας ομάδας από την Αρκαδία, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στις έρευνες τις προηγούμενες ημέρες συμμετείχαν άνδρες της ΕΜΑΚ Πατρών και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας.

Μόλις εντοπίστηκε το άψυχο σώμα του άνδρα, στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Αστυνομίας Αμαλιάδας, ασθενοφόρο, αλλά και οι γονείς του 42χρονου, συγγενείς και αρκετοί πολίτες. Όταν οι διασώστες τράβηξαν στην επιφάνεια το κορμί του, τότε ακολούθησαν τραγικές στιγμές για τους γονείς και τους συγγενείς κατά τη διαδικασία της αναγνώρισης.

Πηγή: protinews.gr

«Ακόμα αναζητούν τον Βούλγαρο που χάθηκε στον Πηνειό» Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2010

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης