Ο άνδρας που πυροβόλησε θανάσιμα την Ιορδανή φοιτήτρια Ίμαν Ερσίντ στην πανεπιστημιούπολη του Ιδιωτικού Πανεπιστημίου Εφαρμοσμένων Επιστημών στο Αμμάν,  αυτοκτόνησε αφού εντοπίστηκε και περικυκλώθηκε από τις αρχές, ανακοίνωσε η δημόσια ασφάλεια της Ιορδανίας την Κυριακή 26 Ιουνίου.

Ο άνδρας, ο οποίος αναγνωρίστηκε ως ο 37χρονος Ουντάϊ Καλέντ Αμπντουλάχ Χασάν, περικυκλώθηκε σε μια φάρμα όπου κρυβόταν και απείλησε να αυτοκτονήσει όταν εντοπίστηκε από την αστυνομία. Αρνήθηκε να παραδοθεί και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φωτογραφίες και βίντεο που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν τον Χασάν να κρατά ένα όπλο στο κεφάλι του, ενώ άλλες φωτογραφίες τον δείχνουν ξαπλωμένο στο έδαφος, με το τραύμα από τον πυροβολισμό στο κεφάλι του να είναι εμφανές.

Ο Χασάν μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου οι αρχές είπαν ότι παρέμεινε αναίσθητος «χωρίς ζωτικά σημεία». Λίγες ώρες αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Το κίνητρό του για τη δολοφονία της Ερσίντ παραμένει υπό διερεύνηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την περασμένη Πέμπτη, η 21χρονη φοιτήτρια απεβίωσε στην πανεπιστημιούπολη του Ιδιωτικού Πανεπιστημίου Εφαρμοσμένων Επιστημών στο Αμμάν, όταν ο Χασάν την πυροβόλησε έξι φορές στο κεφάλι, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο.

Ο θάνατός της φοιτήτριας διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, ανέφερε το μέσο ενημέρωσης Nabaa Jordan επικαλούμενο εκπρόσωπο της γενικής διεύθυνσης ασφαλείας, ενώ η νεκροψία έδειξε ότι οι σφαίρες οδήγησαν σε κάταγμα και ρήξη στο κρανίο.

Ακολούθως οι αρχές ξεκίνησαν αμέσως έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη και τη σύλληψή του, η οποία ωστόσο δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, αφού ο Ουντάϊ Καλέντ Αμπντουλάχ Χασάν, αυτοκτόνησε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης