Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δέχτηκε καταιγισμό ερωτήσεων σχετικά με τον εμβολιασμό των παικτών στο ΝΒΑ, υπογραμμίζοντας ότι «δεν είναι δουλειά μου να πω στους άλλους τι να κάνουν»

Ο «King James» βρέθηκε στο επίκεντρο κατά τη διάρκεια της media day των Λος Άντζελες Λέικερς, με τις ερωτήσεις που τον κατέκλυσαν να σχετίζονται με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, αλλά και με την προσθήκη του πρώην MVP του πρωταθλήματος Ράσελ Ουέστμπρουκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, οι εμβολιασμοί απασχόλησαν περισσότερο τους εκπροσώπους του Τύπου, με τον Τζέιμς να επιβεβαιώνει ότι είναι πλήρως εμβολιασμένος, παρά το γεγονός ότι ήταν «πολύ σκεπτικός για όλα» πριν κάνει την έρευνά του.

«Δεν μιλάω για άλλους ανθρώπους και τι πρέπει να κάνουν», είπε σχετικά ο αστέρας των «λιμνανθρώπων» και συνέχισε: «Μιλάμε για μεμονωμένα σώματα. Δεν μιλάμε για κάτι πολιτικό, ρατσιστικό ή αστυνομική βία. Δεν νομίζω ότι πρέπει προσωπικά να εμπλακώ σε αυτό που κάνουν οι άλλοι για το σώμα και τα μέσα διαβίωσής τους. Ξέρω τι έκανα για μένα και την οικογένειά μου. Όμως, όσον αφορά τον καθένα και τις επιλογές του, δεν είναι δική μου δουλειά».

Αναφερόμενος στον Ουέστμπρουκ, ο Τζέιμς ήταν σαφής: «Χρειαζόμαστε τον Ρας και να είναι ο πραγματικός Ρας. Δεν χρειαζόμαστε τον Ρας να αλλάξει για κανέναν, γι’ αυτό τον πήραμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης