Το 1/3 των εργαζομένων σε γραφεία της Μ. Βρετανίας παραδέχεται ότι έχει δει πορνό στο κομπιούτερ του εν ώρα εργασίας, όπως αποκαλύπτει νέα σχετική έρευνα.

Μάλιστα, το 33% ομολόγησε ότι δεν έχει γίνει ποτέ αντιληπτό από συναδέλφους ή ανωτέρους, ενώ μόνο ένα 7% έχει συλληφθεί επ’ αυτοφώρω.

Από άλλα ερωτήματα της έρευνας, προκύπτει ότι το 56% των εργαζομένων παραδέχτηκε ότι έχει επιστρέψει στη δουλειά του μεθυσμένο, ύστερα από το διάλλειμα για φαγητό. Το 31% των ερωτηθέντων παραδέχτηκε ακόμα ότι δεν έχει πάει στο γραφείο, επειδή το προηγούμενο βράδυ διασκέδαζε σε κάποια παμπ.

Τέλος, το 62% απάντησε θετικά στο ερώτημα αν φλέρταρε με συνάδελφο, το οποίο έρχεται σε αντιδιαστολή με το 28% που παραδέχτηκε ότι το παίρνει ο ύπνος πάνω στο γραφείο.

Η έρευνα βασίστηκε σε 400 απαντήσεις από Βρετανούς εργαζόμενους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης