Στο …και πέντε

«Νομίζαμε ότι είναι προνόμιο των Ελλήνων να τα κάνουν όλα την τελευταία στιγμή. Λάθος! Στην Ρωσία, μόλις δυο μέρες πριν τους ημιτελικούς, οι εργασίες συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς.

Η ρωσική μηχανή προσπαθεί να αποδείξει ότι μπορεί να διοργανώσει καλούς αγώνες.

Η παρουσία του κ. Πούτιν μόλις χθες στις πρόβες (και του Σάκη Ρουβά) δείχνει ότι οι Ρώσοι έχουν πάρει στα σοβαρά τον θεσμό της Eurovision.

Η ρωσική τηλεόραση παίζει συνεχώς διαφημίσεις.

Λανσάρει τον διαγωνισμό και ενισχύει την συμμετοχή των απλών πολιτών με διαγωνισμούς και δώρα. Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά.

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι, όταν οι Ρώσοι δουλεύουν, έστω και “στο και πέντε” όλα θα είναι έτοιμα.

Στις φωτογραφίες βλέπετε ποια είναι η εικόνα έξω από το στάδιο Ολυμπίνσκι αυτή την στιγμή (Κυριακή στις 2:32 ώρα Ελλάδας).

 

 

Η ενημέρωσή σας από την zougla.gr θα είναι συνεχής.

Η ανάπαυση του νόμου

Στην φωτογραφία που ακολουθεί βλέπετε Ρώσο φύλακα – στρατιώτη την ώρα του καθήκοντος. Αγγαρεία; Ποιος ξέρει… Η μπύρα, όμως, μπύρα!

Πάντως – όπως θα δείτε και στην φωτογραφία-  ΠΑΛΙ τρίτους μας έβγαλαν οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν τον θεσμό. Ευτυχώς, αυτοί δεν ψηφίζουν…»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης