Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής« Super Κατερίνα», ήταν ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος αποκάλυψε πως χώρισε με τη νικήτρια του «The Bachelor», Αθηνά New York.

«Με την Αθηνά προσπαθήσαμε να τα βρούμε και να δούμε κοινά σημεία επαφής, αλλά τελικά η απόσταση έδειξε πως δε μπορούμε να είμαστε μαζί. Προσπαθήσαμε και οι δύο. Στα ταξίδια και τις αποστάσεις είμαι σίγουρα αλλεργικός. Δε ξέρω αν είμαι στη φέτα… Μιλήσαμε με την Αθηνά, τα λέγαμε τακτικά, αλλά είπαμε από κοινού ότι μας πληγώνει περισσότερο και τους δυο μας. Η δραστηριότατα η επαγγελματική της Αθηνάς είναι στην Αμερική και η δικιά μου εδώ. Να θυμίσω πως η Αθηνά ήταν αυτή που έλεγε πως θα μείνει στην Ελλάδα. Όχι, δεν ολοκληρώσαμε τη σχέση μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν είχε να κάνει με στρατηγική η επιλογή της Αθηνάς. Στα πλαίσια ενός ριάλιτι έρχεσαι πιο κοντά με κάποιους ανθρώπους. Προσπάθησα και εγώ να δω αν υπάρχει συνέχεια και αν μπορούμε να φτάσουμε σε μια κανονική σχέση. Το προσπαθήσαμε. Και να ολοκληρωνόταν η σχέση τι θα άλλαζε; Να μη στεκόμαστε εκεί. Ήταν από κοινού η απόφαση με την Αθηνά. Έγινε μια συζήτηση. Είδαμε και οι δύο τις προτεραιότητές μας. Η Αθηνά ήθελε να αλλάξει βάση και από τη Νέα Υόρκη πήγε στο Λος Άντζελες», είπε ο Αλέξης Παππάς.

Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του Αλέξη Παππά, η Αθηνά New York έδωσε τη δική της απάντηση σχετικά με τη σχέση και τον χωρισμό τους, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης