Ο Άγγελος Διονυσίου σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τις δυσκολίες που βιώνει ο χώρος του θεάματος εξαιτίας της πανδημίας ενώ αναφέρθηκε επίσης και στο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

-Η τελευταία χρονιά άλλαξε τα δεδομένα, ο κορωνοϊός ανέτρεψε τα πάντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχουμε να δουλέψουμε σχεδόν έναν χρόνο, έχουν ακυρωθεί συναυλίες, έχουν κλείσει μαγαζιά, η καθημερινότητα είναι παράξενη, έχουμε μάθει αλλιώς. Στεναχωριέμαι, γιατί όλα τα δεινά, τα έχει περάσει ο δικός μας κλάδος, μην κοιτάζουμε 5-10-20-30 τραγουδιστές, που είναι σε καλή κατάσταση. Υπάρχουν τραγουδιστές και τραγουδίστριες, σερβιτόροι, σε πολλές δουλειές, οι οποίοι πεινάνε, δεν έχουν μεροκάματο και τι δίνει το κράτος; Ψίχουλα…

-Βρίσκεσαι ανάμεσα στον αριθμό των καλλιτεχνών που προανέφερες;

Δεν είπαμε ότι πεινάμε, αλλά οπωσδήποτε κάνουμε αυτή τη δουλειά για να ζήσουμε, πόσο θ’ αντέξουμε; Τα έτοιμα κάποτε τελειώνουν, δεν είμαστε δισεκατομμυριούχοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Πιστεύεις ότι θα συνηθίσουμε σ’ αυτόν τον τρόπο ζωής στο μέλλον, ότι η διασκέδαση μπαίνει σε ευρωπαϊκά πρότυπα, θα υπάρξει η νυχτερινή διασκέδαση μέχρι τα ξημερώματα στην Ελλάδα;

Τον Έλληνα δεν μπορείς να στον κλείσεις σε καλούπια, οπότε, δεν ξέρω πόσο καιρό θα πάει, αλλά όταν πια θα ανοίξουν, ο κόσμος θα ξεχυθεί πάλι έξω και θα διασκεδάζει, όπως διασκέδαζε. Το πόσο καιρό θα μας πάρει δεν ξέρω, αλλά ελπίζω να γίνει σύντομα, γιατί υπάρχει πρόβλημα.

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης