Η Αννίτα Ναθαναήλ το πρωί της Πέμπτης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Happy Day όπου συζήτησε με την Σταματίνα Τσιμτσιλή τον Γολγοθά που ανεβαίνει η Ιωάννα Παλιοσπύρου, της οποίας η πολύκροτη δίκη ξεκίνησε μια μέρα νωρίτερα, καθώς βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της.

Συγκεκριμένα, η Αννίτα Ναθαναήλ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σήμερα είμαστε πολύ κοντά και δεν το πίστευα ότι η Ιωάννα πραγματικά θα μπει στη ζωή μου. Δεν θα είναι δηλαδή απλά ένα πρόσωπο που θα βοηθήσω σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Είναι πλέον κομμάτι της ζωής μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν πολύ μεγάλη η έκρηξη συναισθημάτων. Τίποτα δεν μπορούσε να προετοιμάσει την Ιωάννα για όλο αυτό που θα συνέβαινε χθες. Η Ιωάννα είναι ένα παιδί που έχει ζήσει τον εγκλεισμό όπως κανένας άλλος, έχει περάσει πάρα πολύ χρόνο μέσα στο σπίτι της όλο αυτό το διάστημα μη μπορώντας να βγει. Υπήρχε ο συναισθηματικός φόρτος και ήταν η κορύφωση εκείνη η στιγμή. Όλος αυτός ο κακός χαμός με τους δημοσιογράφους. Τη στρέσαρε πάρα πολύ, δυσκολεύτηκε να το διαχειριστεί και δυσκολεύτηκαν και οι δημοσιογράφοι να το διαχειριστούν. » πρόσθεσε στην πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha.

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης