Τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Νίκος Βέρτης στο περιοδικό People το 2014 περί ομοφυλοφιλίας , σχολίασε ο Αργύρης Αγγέλου πριν από λίγες ώρες μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Pride 98.6.

Η ερώτηση που προκάλεσε αίσθηση είχε να κάνει με την ομοφυλοφιλία και το εάν ο γνωστός τραγουδιστής έχει βιώσει ποτέ στη ζωή του φλερτ από το ίδιο φύλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε από τον Άρη Καβατζίκη.

Ο Νίκος Βέρτης δήλωνε το 2014 στο περιοδικό People:

«Αν είσαι gay, δεν πρέπει να ντρέπεσαι να το πεις. Είχα παιδικούς φίλους gay, οι οποίοι δεν ντρέπονταν για αυτό. Αν ήμουν gay, λοιπόν, δεν θα ντρεπόμουν με τίποτε να το πω δημόσια. Δυστυχώς για κάποιους και ευτυχώς για κάποιες, είμαι ο τελευταίος άνθρωπος στη γη που θα είχα έστω και 1% μέσα μου ομοφυλοφιλικές τάσεις. Προσωπικά, ξέρεις, λυπάμαι για εκείνους που δεν έχουν αποδεχτεί τον εαυτό τους και τους απομακρύνω από κοντά μου.
Δεν θα τσαντιζόμουν εάν με φλέρταρε ένας άντρας. Εξαρτάται, βέβαια, και από τον τρόπο. Γνωστός άνθρωπος με φλέρταρε με χυδαιότητα και γλίτωσε το ξύλο στο δευτερόλεπτο, χωρίς όμως να νιώθω την ανάγκη να αποδείξω τι είμαι. Όσα λάθη και να έχω κάνει στη ζωή μου, η ηθική μου είναι πάντα ψηλά και μακάρι όλοι οι άντρες να φορούσαν τα παντελόνια που φοράω!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα στο govastiletto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης