Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, οι οποίοι για δεύτερη σεζόν μας κρατούν συντροφιά μέσα από την εκπομπή «Στούντιο 4» μίλησαν στο MYtv  για τις αλλαγές στην εκπομπή τους και παράλληλα έκαναν κάποιες ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.

Την περσινή χρονιά φιλοξενήσατε στον καναπέ της εκπομπής σας πολλούς καλεσμένους. Έχετε ξεχωρίσει κάποια συνέντευξη;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θ.Α. Την περασμένη χρονιά φιλοξενήσαμε 215 κεντρικές συνεντεύξεις συν κάποιες μικρότερης διάρκειας. Οι καλεσμένοι, στην πλειονότητά τους, ήρθαν με θετική ενέργεια και πρόθυμοι να κάνουμε μια ενδιαφέρουσα κουβέντα. Πολλούς από αυτούς θα χαρώ να τους δω και φέτος. Αν όμως πρέπει να ξεχωρίσω κάποιον, θα πω τη Νένα Μεντή. Τη λάτρεψα. Είχε χιούμορ, αμεσότητα, ζωντάνια. Ένιωσα σαν να τη γνωρίζω χρόνια.

Ν.Ζ.: Γνωρίσαμε πολλούς ανθρώπους φέτος και ένιωσα οικειότητα με τους περισσότερους από αυτούς. Σαν να έκανα καινούργιους φίλους. Η ενότητα με τις συνεντεύξεις έχει τίτλο «Ένα απόγευμα μαζί σου», και αυτό ακριβώς νιώθω. Ότι περνάω ένα απόγευμα με έναν άνθρωπο που γνωρίζω και θέλω να ξαναδώ ή με έναν άνθρωπο που με ενδιαφέρει να γνωρίσω. Όπως και να πάει η κουβέντα, έχει πάντα ενδιαφέρον.

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης