Ο Eminem σταμάτησε εισβολέα που είχε μπει χαράματα στο σπίτι του!

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 2 Μαΐου 2020, 13:37
Ο Eminem σταμάτησε εισβολέα που είχε μπει χαράματα στο σπίτι του!

Ο διάσημος ράπερ Eminem κατάφερε να σταματήσει έναν εισβολέα που είχε μπει χαράματα στο σπίτι του, πολύ πριν έρθει η ασφάλεια του για να τον βοηθήσει.

Εκπρόσωπος του μουσικού επιβεβαίωσε το περιστατικό στο BBC. Ο Eminem ξύπνησε ξαφνικά μέσα στην νύχτα από τον συναγερμό του σπιτιού του στο Ντιτρόιτ των ΗΠΑ. Θορυβημένος κινήθηκε στο εσωτερικό της έπαυλής του και εντόπισε έναν άγνωστο άνδρα, μέσα στο σαλόνι.

Ο φρουρός που είχε βάρδια εκείνη την ώρα άργησε να αντιδράσει και ο ράπερ αναγκάστηκε να τον σταματήσει μόνος του. Τελικά ο άνδρας της εταιρείας security έφτασε λίγο αργότερα ενώ ακολούθησε η αστυνομία.

Το περιστατικό συνέβη τον Απρίλιο αλλά μόλις σήμερα έγινε γνωστό και ο ύποπτος παραμένει υπό κράτηση. Ο εισβολέας μπήκε από το πίσω μέρος του σπιτιού ενώ ο φρουρός του Eminem βρισκόταν στην μπροστινή πλευρά του σπιτιού.

Ο ράπερ, κατά κόσμον Μάρσαλ Μάδερς, κατάφερε να «περιορίσει» τον δράστη, του οποίου τα κίνητρα παραμένουν άγνωστα. Προς το παρόν δεν έχουν δοθεί άλλες λεπτομέρειες στη δημοσιότητα.

Πηγή: govastileto.gr 

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 2 Μαΐου 2020, 13:37