Μία ακόμη φωνή έρχεται να προστεθεί σε αυτό το «τσουνάμι» διαμαρτυριών που καταδικάζουν απερίφραστα την απόφαση του δικαστηρίου για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος είχε κριθεί ένοχος για δύο βιασμούς ανηλίκων.

Ο Πάνος Βλάχος, με έναν ιδιαίτερο τρόπο, εκφράζει την αντίθεσή του στην απόφαση αυτή, μέσα από ένα σκληρό αλλά αληθινό τραγούδι, χωρίς να αναφερθεί ονομαστικά στον Δημήτρη Λιγνάδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι στίχοι του αποτελούν μια ηχηρή φωνή διαμαρτυρίας. «Σε όποιον πέταξε τρικάκια, του περνάτε βραχιολάκια, μα βαράτε παλαμάκια σε όποιον π@@@@ε παιδάκια» αναφέρει και συμπληρώνει: «Τι κι αν είσαι βιαστής, τι κι αν καταδικαστείς, ένα πράγμα σε γλιτώνει: οι φίλοι σου να είναι γόνοι».

 

Ο δημοφιλής ηθοποιός από την αρχή του ελληνικού #MeToo είχε πάρει θέση υπέρ των θυμάτων μέσα από δηλώσεις του σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις, αλλά και μέσα από «κρυπτικά» μηνύματα στα social media.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγο μετά την απόφαση του δικαστηρίου για την ενοχή του Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και τη χορήγηση ανασταλτικού στην ποινή του μέχρι την εκδίκαση της έφεσής του επί της πρωτόδικης απόφασης, ο Πάνος Βλάχος είχε καταφύγει και πάλι στα social media για ένα πρώτο σχόλιο. «Εχτές ο Αλκίνοος τραγούδαγε και τα παιδιά αγκαλιαζόντουσαν και φίλαγαν ο ένας τον άλλον. Ή φύλαγαν. Δεν ξέρω. Ήταν σα να ζούσαν σε ένα δίκαιο και όμορφο κόσμο», ανέφερε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης