Την Κυριακή 14 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η 63η τελετή απονομής των βραβείων Grammy στο Staples Center του Los Angeles με παρουσιαστή τον Trevor Noah.

Με 9 φετινές υποψηφιότητες, η Beyonce έγραψε ιστορία ως η καλλιτέχνιδα με τις περισσότερες υποψηφιότητες στην ιστορία των βραβείων Grammy, ενώ η θρυλική λάτιν τραγουδίστρια Selena τιμήθηκε με το βραβείο Lifetime Achievement, 26 χρόνια μετά τον θάνατό της, αλλά και ο μεγάλος Chick Corea, ο οποίος απεβίωσε πρόσφατα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Dua Lipa, ωστόσο, ήταν εκείνη που μετέτρεψε τη σκηνή στο Staples Center του Λος Άντζελες σε «προσωπικό της νυχτερινό κλαμπ», όπως έγραψαν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης. Η σταρ περπάτησε στο κόκκινο χαλί με μία υπέροχη ροζ τουαλέτα με κρύσταλλα. Το εντυπωσιακό σύνολο έφερε την υπογραφή του οίκου Versace.

Στη συνέχεια, το πρώην μοντέλο εμφανίστηκε με ένα μπλέιζερ σακάκι, το οποίο και αργότερα έβγαλε, για να μείνει επί σκηνής μόνο με τα εσώρουχα.

Υποψήφια για έξι συνολικά βραβεία, η 25χρονη τραγουδίστρια, που κέρδισε τελικά αυτό για το Καλύτερο Φωνητικό Άλμπουμ, άλλαξε τρεις φορές ρούχα επί σκηνής και εντυπωσίασε τους θαυμαστές της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης