Η Ελευθερία Ρήγου σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για κιλά που έχει πάρει τα τελευταία τρία χρόνια εξαιτίας μιας αυτοάνοσης πάθησης, την περίοδο ανεργίας και την αδράνεια που την οδήγησε στην κατάθλιψη.

-Αυτά τα τρία χρόνια αποχής ήταν το διάστημα κατά το οποίο άλλαξε η εικόνα σας και πήρατε κάποια επιπλέον κιλά.

«Τότε ήμουν αδύνατη, γύρω στα 60 κιλά. Τα τελευταία δυο χρόνια πήρα 20 κιλά. Το θέμα με το βάρος μου είναι η ιστορία της ζωής μου. Κάνω δίαιτα από 11 χρόνων! Οικογενειακώς, έχουμε μια τάση στο πάχος. Όταν έφτασα στα πολύ αδύνατα μου, 48-50 κιλά, ήμουν τρισευτυχισμένη, αλλά δεν έτρωγα τίποτα. Είχα πάει στο άλλο άκρο. Ήμουν ωραία, αδύνατη, με γωνίες και είχα δουλειά. Όταν άρχισα να παίρνω κιλά, βγήκε το πάθος μου για το φαγητό» αποκάλυψε στο ΕΓΩ.

-Πότε συνειδητοποιήσατε ότι η εικόνα σας αρχίζει να αλλάζει;

«Όταν έμεινα έγκυος, είχα φτάσει 100 κιλά. Στη συνέχεια όμως, όταν γέννησα, έχασα τα 50. Σήμερα, είμαι 80 κιλά. Υπήρχαν άνθρωποι του χώρου που δεν σαν πήραν σε δουλειά επειδή είχατε αυτά τα επιπλέον κιλά; Μου έτυχε και αυτό. Έχουν πει «γιατί να προτείνουμε την Ελευθερία για δουλειά έτσι όπως έχει γίνει;»

– Ποιος το είπε αυτό;

«Κάποιος συνάδελφος. Το έμαθα από τρίτους, οι οποίοι μάλιστα με συμβούλευσαν…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης