Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε για την συνεχόμενη μάχη του με την δυσλεξία. Πολλές φορές –όπως παραδέχτηκε- ξεχνάει τα λόγια του στο σενάριο εξαιτίας της κατάστασής του, που του δημιουργεί πρόβλημα στο να διαβάζει και να συλλαβίζει λέξεις.

«Αισθάνομαι ότι πρέπει να δουλέψω πιο σκληρά από τους υπόλοιπους», ανέφερε ο Orlando και συμπλήρωσε: « Είναι μια συνεχόμενη μάχη. Αντιμετωπίζω μεγάλο πρόβλημα με τα σενάρια. Δεν μπορώ να απομνημονεύσω τα λόγια μου. Οι υπόλοιποι ηθοποιοί μαθαίνουν τις γραμμές που τους αντιστοιχούν και εγώ κολλάω».

Ο Βρετανός star, ο οποίος έχει σχέση με την Miranda Kerr, αποκάλυψε ότι η μητέρα του του έδωσε το κίνητρο να προσπαθήσει πιο σκληρά και να ξεπεράσει την άσχημη κατάσταση του καθώς του είχε υποσχεθεί παλαιότερα ότι θα του χάριζε μια μηχανή αν κατάφερνε να διαβάσει 50 βιβλία.

Μιλώντας σε μια ανοιχτή διάλεξη στο Rockefeller University, πρόσθεσε: «Η μητέρα μου συνήθιζε να μου λέει “Αν διαβάσεις 50 βιβλία, θα σου αγοράσω μια μηχανή”. Έτσι κατάφερε να με εμπνεύσει και άρχισα να διαβάζω για να ξεπεράσω την δυσλεξία μου. Ποτέ όμως δεν κατάφερα να διαβάσω και τα 50 βιβλία που μου είχε πει. Έτσι λοιπόν ποτέ δεν πήρα μηχανή!».

Ο Orlando δεν είναι ο μόνος διάσημος που μίλησε ανοιχτά για την δυσλεξία. Ο Tom Cruise είχε παραδεχτεί επίσης ότι αντιμετωπίζει το εν λόγω πρόβλημα, το οποίο τον δυσκόλεψε να περάσει τις εξετάσεις για το δίπλωμα πιλότου.

Διαβάστε επίσης:
Θα τον απολαύσουμε στους «Τρεις Σωματοφύλακες»;
Τετάρτη, 12 Μαΐου 2010

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης