Ήταν θέμα χρόνου να βαρεθεί η Madonna το καινούριο της… παιχνίδι. Έτσι, η 50χρονη pop star έδωσε τέλος στη σχέση της με το κατά 28χρόνια νεότερό της μοντέλο, το οποίο όμως δεν έμεινε παραπονεμένο.

Στους επτά μήνες της σχέσης τους, ο Jesus Luz κατάφερε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τη δημοσιότητα που του εξασφάλισε η πρώην φίλη του, αφού είδε την καριέρα του να απογειώνεται.

Η Madonna δικαιολόγησε την απόφασή της λέγοντάς του απλά δεν «χωράει» στο φορτωμένο από συναυλίες πρόγραμμά της.

Ωστόσο, ο… μικρός και άβγαλτος Jesus, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν άτομα του φιλικού του περιβάλλοντος, κάνει τα πάντα προκειμένου η μεγάλη τραγουδίστρια να τον δεχθεί ξανά κοντά της.

«Μοιάζει με χαμένο κουτάβι», φέρονται να αναφέρουν χαρακτηριστικά, με αρκετή δόση ειρωνείας και συμπληρώνουν: «υπάρχουν πολλές πιθανότητες να τους δούμε ξανά μαζί, εφόσον μία τέτοια κίνηση θα έκανε καλό στην εικόνα και των δύο, η Madonna όμως έχει ξεκαθαρίσει ότι τον θέλει δίπλα της μόνο ως φίλο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης