Στο ιατρικό δυναμικό του ΕΔΟΕΑΠ εντάσσεται η παιδοψυχίατρος Σοφία Μανωλέσου. Η παιδοψυχίατρος θα δέχεται με ραντεβού κάθε Τρίτη και Τετάρτη 14:00-19:00 τους ασφαλισμένους  και τα παιδιά τους ηλικίας έως 17 ετών,  προκειμένου να γνωματεύσει και να αξιολογήσει ειδικές θεραπείες (λογοθεραπείες, εργοθεραπείες, ατομικές ή ομαδικές ψυχοθεραπείες, συμβουλευτική γονέων κ.ά.).

Για ορισμό ραντεβού οι ασφαλισμένοι μπορούν να καλούν καθημερινά (9:00-17:00) στις γραμμές 210 7264300 και  210 7264314.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ιατρείο της παιδοψυχιάτρου βρίσκεται  το κτήριο επί της οδού Σισίνη 18 και Ηριδανού  (4ος όροφος).

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Κατά την πρώτη επίσκεψη θα πρέπει απαραιτήτως να παρευρίσκεται  και το παιδί/έφηβος για το οποίο ζητούνται οι θεραπείες. Πάντοτε στα ραντεβού ο ασφαλισμένος θα πρέπει να έχει μαζί του γνωματεύσεις/σχετικές εξετάσεις του παιδιού του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τις περιπτώσεις που υπάρχει ανάγκη συνέχισης των ειδικών θεραπειών άνω του 1 έτους, απαιτείται γνωμάτευση διευθυντή ανάλογης ειδικότητας κρατικού νοσοκομείου και έγκριση του παιδοψυχίατρου ΕΔΟΕΑΠ.

Ο ασφαλισμένος οφείλει να ενημερώσει έγκαιρα εάν δεν μπορεί να παρευρεθεί στο ραντεβού ή επιθυμεί να τροποποιήσει το ραντεβού του και να τηρεί με συνέπεια την ώρα προσέλευσης.

Υπενθυμίζεται ότι στον ΕΔΟΕΑΠ τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας και προστασίας που επιβάλλει ο ΕΟΔΥ και για αυτό ζητείται η πλήρης συμμόρφωση και συνεργασία των ασφαλισμένων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης