Κατανόηση έδειξε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο θέμα με τις βουβουζέλες, οι οποίες έχουν κλέψει την παράσταση στο 19ο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο σούπερ σταρ της Πορτογαλίας τόνισε ότι ο ήχος της παραδοσιακής τρομπέτας των Νοτιοαφρικανών είναι ενοχλητικός, όμως αποτελεί τρόπο διασκέδασης των φιλάθλων.

«Σίγουρα είναι δύσκολο με όλον αυτόν τον θόρυβο να συγκεντρωθείς σε όσα συμβαίνουν μέσα στο γήπεδο. Πολλοί παίκτες είναι δυσαρεστημένοι, αλλά θα πρέπει να συνηθίσουμε. Δεν αρέσει σε αρκετούς, αλλά υπάρχει κόσμος που παίρνει τις βουβουζέλες μαζί του στο γήπεδο, γιατί θέλει να διασκεδάσει κάνοντας θόρυβο».

Όσο για το άλλο «πρόβλημα» του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής την μπάλα, ο Ρονάλντο σχολίασε: «Είναι μία δύσκολη μπάλα, αλλά δεν το θεωρώ μείζον πρόβλημα. Πρέπει να προσαρμοστούμε και πιστεύω πως είμαστε αρκετά προετοιμασμένοι για να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά: ντρίπλες, σουτ, κόρνερ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης