Είμαστε να μας κλαίνε οι ρέγκες. Πιο ξεφτίλα δεν γίνεται. Ο πρόεδρος της δημοφιλέστερης ποδοσφαιρικής ομάδας, ο Μαρινάκης, ο καναλάρχης και ο εκδότης και ο πρόεδρος της διοργανώτριας του πρωταθλήματος (!), το χαρακτηρίζει σαν τον πλέον βρώμικο όλων των εποχών. Σα να βγαίνει ο αρχιεπίσκοπος Ελλάδος και μας λέει ότι το ιερατείο της ελληνικής Εκκλησίας είναι τίγκα από παιδεραστές, νεκρόφιλους και εγκληματίες. Σα να μας λέει ο Μητσοτάκης ότι η κυβέρνηση αποτελείται από λαθρέμπορους και πρεζέμπορους.

Δεν έχει καμία δικαιολογία ο εφοπλιστής μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού να κάνει ντου προς το αγωνιστικό χώρο στη διάρκεια του παιχνιδιού (!!!!!) και να λέει ό,τι λέει σε βάρος του αλλοδαπού διαιτητή. Και να έκανε λάθος – που δεν έκανε- ο Ισπανός ρέφερυ, πάλι ο Μαρινάκης όφειλε να μείνει στη θέση του. Όχι και ποτέ των ποτών δημόσια να δίνει εικόνα τραμπούκου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μαρινάκης προκαλεί. Είναι ξεκάθαρο πως δεν υπολογίζει κανέναν. Ποιος να τον βάλει στη θέση του; Κυκλοφορεί εδώ και χρόνια ως ο ισχυρότερος και ο πιο όμορφος στην Ελλάδα. 

Μετά το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό έβγαλε ανακοίνωση και ευχαρίστησε τους οπαδούς του Ολυμπιακού επειδή δεν του… έμοιασαν. Ο κόσμος δεν προσπάθησε να μπουκάρει στο γήπεδο, όπως επιχείρησε ο ίδιος ο εφοπλιστής και καναλάρχης και εκδοτάρχης. Και χαρακτηρίζει διεφθαρμένο, αλλοιωμένο, μεταλλαγμένο, κάτι τέτοιο το πρωτάθλημα. 

Δεν υπάρχει άλλη επιλογή αν θέλουν – αν… – να γλυτώσουν από τον Μαρινάκη. Να του κάνουν πεσκέσι το πρωτάθλημα, να το πάρει αυτός. Το πιο βρώμικο πρωτάθλημα. Να αναδειχθεί ο Μαρινάκης πρωταθλητής στο πιο λερωμένο πρωτάθλημα όλων την εποχών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

………………………….

Ανήλικες με σεξουαλική απειρία παριστάνουν τις ”Λολίτες”, διάβασε apodytiriakias.gr

https://apodytiriakias.gr/koinonika/2023/02/26/anilikes-me-sexoualiki-apeiria-paristanoun-tis-lolites.aspx

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης