Μεγάλο παιχνίδι απόψε στις επτά. Πολύ μεγάλο παιχνίδι. Κερδίζει η ΑΕΚ τον Ολυμπιακό κα τελειώνει το έργο. Έτσι είναι. Τελευταία αγωνιστική είναι και με νίκη της πρωτοπόρου στη βαθμολογία, η ΑΕΚ παίρνει μια διαφορά εννέα (αριθμος 9) πόντων από τον Ολυμπιακό. Πως να το χάσει η ΑΕΚ στη συνέχεια, στα play-off από τον Ολυμπιακό; Ούτε στο σινεμά.

Για βάστα. Το πρωτάθλημα δεν το κυνηγάνε μόνο αυτοί οι δυο, στο κόλπο είναι και οι Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ. Σωστό. Σωστότατο. Έχουν ελπίδες και οι ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός. Λέμε, όμως, τη μαύρη αλήθεια, ότι η ΑΕΚ υπολογίζει για αληθινά επικίνδυνο αντίπαλο μόνο τον Ολυμπιακό. Έκανε πέρα τον γάβρο, ε, εκεί τελειώνουν όλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα προγνωστικά. Πρωταθλήτρια βλέπουν την ΑΕΚ, και δεύτερο φαβορί όχι τον Ολυμπιακό. Τον Μαρινάκη τον έχουν για τρίτο, δεύτερο δίνουν τον Παναθηναϊκό. Και τον ΠΑΟΚ μέσα στο κυνήγι, αλλά με τις μικρότερες πιθανότητες. Και γιατί τα προγνωστικά, δηλαδή τα στοιχήματα στην πιάτσα να αποτελούν αξιόπιστα δεδομένα; Ποια στοιχήματα και ποια γκάλοπ;

Οι μπουκ δεν κάνουν λάθος! Και τα γκάλοπ λένε πάντα την αλήθεια!!! Εκτός κι αν μιλάμε για τα στημένα, τα καθοδηγούμενα τη λεγόμενη κοινή γνώμη. Σύμφωνοι, κάποιες φορές τα γκάλοπ πέφτουν έξω, άλλα λένε, άλλα βγαίνουν από την κάλπη. Και τότε, όμως, που κάνουν λάθος, τα γκάλοπ δίνουν την… αλήθεια!  Γιατί να μην προέκυψε κάτι, να μεσολάβησε κάτι, κι αυτό το κάτι να επηρέασε την τελευταία στιγμή τους ψηφοφόρους;

Να περιοριστούμε στο ποδόσφαιρο. Οι μπουκ, δηλαδή οι στοιχηματικές εταιρέιες κάνουν μια δουλειά. Δεν παίζουν αέρα πατέρα χαρτοπόλεμος. Και δεν ρισκάρουν! Ποντάρουν στα σίγουρα. Μην τη ψάχνουμε τώρα γιατί και πως έχουν καταλήξει σ’ αυτά και στ’ άλλα ντεσού για να προτείνουν αυτές κι εκείνες τις αποδόσεις. Και για την αναμέτρηση ΑΕΚ -Ολυμπιακός στη Φιλαδέλφεια και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος πρώτη τύχη δίνουν στην ΑΕΚ. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

—————————-

Σε μια ζαριά Μαρινάκη το πρωτάθλημα, διάβασε apodytiriakias.gr

https://apodytiriakias.gr/athlitika/2023/03/11/o-olumpiakos-se-mia-zaria-olo-to-protathlima.aspx

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης