Ο μακαρίτης Βλάσης Μπονάτσος, κατά πολύ νεότερός της όπως ο Κώστας Σπυρόπουλος, έβλεπε μια γυναίκα κι ενώ δίπλα του ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη, του ξέφευγε: «Πω, πω, μια κωλάρα!». Εκείνη δεν το άντεχε, δεν της είχε ξανασυμβεί. Ο εραστής της, μπροστά στα μάτια της, να θαυμάζει μια άλλη γυναίκα.

Σε τηλεοπτική εκπομπή ρώτησαν τον Φαίδωνα Γεωργίτση για τις δυο «αντίπαλες», την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Τζένη Καρέζη. Ποια προτιμούσε αυτός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Καρέζη ήταν μια κοσμική κυρία, απρόσιτη. Είχα ένα ψιλοφλέρτ με την Αλίκη, αλλά δεν το προχώρησα, επειδή δεν ήθελα να γίνω ο κύριος Βουγιουκλάκης. Καλό κορίτσι η Αλίκη, αλλά σαν άντρα σε καπέλωνε, σ’ έσβηνε». Κάπως έτσι τα είπε ο ηθοποιός που γνώρισε από κοντά τις δύο κορυφαίες σταρ του εγχώριου σινεμά.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη γεννήθηκε στις 20 Ιουλίου 1934 και πέθανε σαν σήμερα 23 Ιουλίου, το 1996. Στη φώτο η Βουγιουκλάκη ανάμεσα στον Μπίλι Μπο και τον Βλάση Μπονάτσο.

Η αξεπέραστη Μαλβίνα Κάραλη στο βιβλίο της για την Αλίκη αναφέρει την «αταξία» του Βλάση  Μπονάτσου, τον αυθορμητισμό του για τα οπίσθια άλλης. Δύο ακόμα φλας από το βιβλίο της Μαλβινάρας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΈΛΕΓΕ η Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Το παιδί δεν είναι παρηγοριά, μόνον ο άνδρας είναι. Ψεύδεται όποιος ισχυρίζεται πως έχει το παιδί της και δεν χρειάζεται κανέναν. Εγώ είμαι γεννημένη για να έχω άνδρα, όμως όχι για να είμαι γυναίκα κάποιου. Να έχω άνδρα. Έχει διαφορά».

ΣΧΟΛΙΑΣΕ η Μαλβίνα τη φίλη της Βουγιουκλάκη «Τι τυλίγεσαι με σεντόνια και παριστάνεις την Γκρέτα Γκάρμπο. Ποιος σε βλέπει;». Και η απάντηση της Αλίκης: «Τις άλλες τις χειροκροτεί ο κόσμος, εμένα με βλέπει και με χειροκροτεί ο Θεός».

Το σχόλιο του αποδυτηριάκια. Ποιος αληθινός άνδρας πάει με τέτοια γυναίκα; Μόνον εκείνος που θέλει να δέρνει γυναίκα……………………………………………………………..

Συνοικία το Όνειρο Ολυμπιακός, Άρης και ΑΕΚ στην πρεμιέρα της Ευρώπης, διάβασε apodytiriakias.gr

ΕΝΕΣΗ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ | apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης