Υπάρχουν παγίδες τις οποίες οφείλει να αποφύγει όσο πιο γρήγορα μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Παγίδα πρώτη: Ο Κυριακού διαθέτει τα ελικόπτερα του για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών…  Πλανάται το ερώτημα. Όταν μετέφερε τον Κυριάκο επί ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν τα διέθετε στο πυροσβεστικό σώμα; Η εκατόμβη νεκρών στο Μάτι δεν τον είχε αγγίξει; Οι πυρκαγιές έχουν κομματική ταυτότητα; Θεωρώ ότι ο πρωθυπουργός της άλλης κουλτούρας, οφείλει να  θυμίσει τα χρέη στον επιχειρηματία- καναλάρχη  και να μην κάνει χρήση ελικοπτέρων τα οποία εκτός από τον ίδιο μεταφέρουν και άλλες αμαρτίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παγίδα δεύτερη: Γιαουρτώνει το σκάφος του Καμμένου η ακολουθία του Μαρινάκη στη Μήλο. Κατά την προσφιλή του μέθοδο, γιατί στο παρελθόν έχει γιαουρτώσει την γκαλερίστα Ζουμπουλάκη και τον υποτακτικό του Χρήστο Ράπτη. Το λιμενικό είναι παρών αλλά δεν προβαίνει σε καμία σύλληψη. Μετά την υποβολή μηνύσεων τα σκάφη των εμπλεκομένων αποπλέουν χωρίς συνέπειες. Στίγμα δεν έχουν προφανώς γιατί διακόπτουν τη λειτουργία gps και κυκλοφορούν ως πειρατές!  Με δυο λόγια γελοιοποιούν το κράτος δικαίου.

Παγίδα τρίτη: Με παράνομη διάταξη ο λιμενάρχης Πειραιά απαγορεύει τη παραμονή σκαφών στον κόλπο της Ζωγεριάς των Σπετσών. Η όλη ιστορία μυρίζει άσχημα εφόσον από πάνω βρίσκεται η βίλα του επιχειρηματία Λασκαρίδη! Ο Πλακιωτάκης διατηρεί το ρουσφέτι Κουρουμπλή! Οι παραλίες ανήκουν στους πολίτες και όχι στους κομματικούς χορηγούς. Σωστά κύριε πρωθυπουργέ; Δεν αλλάζει με λόγια αυτή η χώρα. Η νοοτροπία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης