«Έχετε Facebook, σας μιλάω, έχετε Facebook, κύριε Κυριαζίδη; Όταν ανεβάσετε την τροπολογία, να ανεβάσετε και την απάντησή μου. Όσα είπατε δεν ισχύουν, σε ποιον νόμο υπάρχουν 10.000 οργανικές θέσεις;» είπε εκνευρισμένος ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Κυριαζίδη που έκανε ερώτηση για τις κενές θέσεις των κληρικών.

«Χωριά δεν έχουν ιερέα… Μην πάτε κάτω από το τραπέζι να κάνετε συνέργεια, όπως ο πρωθυπουργός, με αρχιεπίσκοπο ή αρχιεπισκοπή» απάντησε ο Δημήτρης Κυριαζίδης, κάνοντας τον υπουργό να βγει από τα ρούχα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ντροπή σας, ντροπή σας. Πώς το λέτε αυτό, κύριε Κυριαζίδη; Έχετε εκτεθεί ανεπανόρθωτα, να το πάρετε πίσω. Να μιλάτε για συμφωνία κάτω από το τραπέζι του πρωθυπουργού με τον αρχιεπίσκοπο;» αντέτεινε οργισμένα ο Κώστας Γαβρόγλου.

«Δεν το λέμε εμείς αλλά μητροπολίτες» διευκρίνισε ο κύριος Κυριαζίδης ρίχνοντας κι άλλο λάδι στη φωτιά.

Τελικά την «πλήρωσαν» οι ιερείς, καθώς ο υπουργός Παιδείας άφησε να εννοηθεί ότι πέρα των 6.000 οργανικών θέσεων θα μπορούσε το μισθοδοτικό συμβούλιο να πει πως δεν αναγνωρίζει άλλες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οπότε, καλύτερα μια συμφωνία σήμερα, αντί να ψάχνουν στο παγκάρι αύριο, το οποίο παρεμπιπτόντως είναι και άδειο λόγω της οικονομικής κρίσης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης