Δ.Κ.

Στις ράγες του Μετρό Θεσσαλονίκης κύλησε η σκληρή αντιπαράθεση ανάμεσα στον Υπουργό Υποδομών Κωνσταντίνο Καραμανλή και τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη. Τα αίματα άναψαν, όταν ο δεύτερος μίλησε για καθυστέρηση στο μεγάλο έργο του Μετρό που δεν λέει να ολοκληρωθεί, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η κυβέρνηση ξεπληρώνει προεκλογικά γραμμάτια σε εργολάβους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αέρας κοπανιστός αντί για Μετρό. Προεκλογικά γραμμάτια, ντιλς που τα εξαργυρώνετε τώρα. Με εμάς το έργο θα είχε τελειώσει το 2020 και θα μπορούσατε να είχατε πάει να κόψετε την κορδέλα με τον πρόεδρό σας Κυριάκο Μητσοτάκη», είπε ο Βουλευτής του Συριζα προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Υπουργού Υποδομών.

«Ρεσάλτο κάνετε, κύριε Τριανταφυλλίδη, και θα καταρρίψω ένα προς ένα τα επιχειρήματά σας, γιατί με τη δική μας πολιτική το Μετρό και λιγότερο θα κοστίσει και νωρίτερα θα παραδοθεί. Εμείς δεν θα εγκαινιάσουμε μουσαμάδες, δεν είμαστε πολιτικοί απατεώνες» ήταν η απάντηση του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

«Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής πέρασε στην ιστορία ως ο Μέγας, κοιτάξτε εσείς μην καταγραφείτε ως ο μικρός» ανταπάντησε αιχμηρά ο κ. Τριανταφυλλίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν διχάζουμε, δεν τάζουμε μεγάλα λόγια, ούτε πολιτικές απατεωνιές και εδώ είναι η διαφορά μικρών και μεγάλων», διευκρίνισε ο Υπουργός Υποδομών, αποκαλώντας ψεύτη τον συνάδελφό του Βουλευτή, Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη.

Μια στάση εδώ θέλω απόψε να χορέψω ένα ζεϊμπέκικο…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης