Με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμμένο έκλεισε ο κύκλος των δέκα πολιτικών προσώπων, το όνομα των οποίων είχε εμπλακεί στην υποθεση της Novartis, που κατέθεσαν στον Άρειο Πάγο για τους δικονομικούς χειρισμούς στην έρευνα.

Στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ε. Ζαχαρή, κατέθεσε για περίπου δύο ώρες ο κ. Πικραμμένος, ο οποίος είχε μιλήσει για «μυθιστορηματικές» κατηγορίες με στόχο την αμφισβήτηση της προσωπικότητας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και επίτιμος πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, ήταν ένας από τους 10 πολιτικούς που είχαν εμπλακεί στην υπόθεση της Novartis όταν η σχετική δικογραφία διαβιβάστηκε αρχικά στη Βουλή. Ωστόσο, κατά το μέρος που τον αφορούσε τέθηκε στο αρχείο με τη σφραγίδα της Εισαγγελίας Διαφθοράς, καθώς δεν προέκυψε κανένα απολύτως στοιχείο, ούτε καν ένδειξη περί τέλεσης αξιόποινης πράξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες ημέρες ο κ. Ζαχαρής και ο συνάδελφός του Λάμπρος Σοφουλάκης, θα αποτιμήσουν το αποδεικτικό υλικό που έχουν συγκεντρώσει μέχρι σήμερα, προκειμένου να αποφασίσουν τις επόμενες ενέργειές του στο πλαίσιο της ερευνάς τους.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης