Ο Κωνσταντίνος Συνανιδός υποψήφιος ευρωβουλευτής στον συνδυασμό «Πολίτες» του Ηλία Ψινάκη

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019, 20:08
Ο Κωνσταντίνος Συνανιδός υποψήφιος ευρωβουλευτής στον συνδυασμό «Πολίτες» του Ηλία Ψινάκη

«Φίλοι μου…Εδώ και πολλούς μήνες δέχομαι ένα βρώμικο πόλεμο, από συγκεκριμένα άτομα και συγκεκριμένους κύκλους, με στόχο την εξόντωσή μου. Από την ημέρα που έσκασε η ''βόμβα'' και δημιουργήθηκαν οι ΠΟΛΙΤΕΣ, άρχισαν τα χτυπήματα κάτω από τη μέση για να πλήξουν τις υποψηφιότητες και το συνδυασμό μας. Συγκεκριμένο πολιτικό κατεστημένο έπαθε ''σοκ και αμόκ'' με τη δύναμη που παίρνει η πρωτοβουλία μας. Πιστεύω ότι τους τρελαίνει που απλοί πολίτες, νέοι άνθρωποι, απ΄ όλη την Ελλάδα, που απεχθάνονται ότι έχει σχέση με την πολιτική, έχουν τη δυνατότητα να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να μπουν σε κάποιο κόμμα. Όμως, ''ο Θεός αγαπάει τους κλέφτες αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη» αναφέρει σε ανάρτησή του στα social media ο Ηλίας Ψινάκης, επικεφαλής του συνδυασμού «Πολίτες» ανακοινώνοντας επίσης την υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Συναδινού. 

«Μόλις υπέγραψε στο συνδυασμό μας @psinakispolites ένας Έλληνας πολύ σημαντικός σε όλη την Ευρώπη. Είναι ο Κωνσταντίνος Συναδινός. Ο Κωνσταντίνος Συναδινός ήταν Διοικητής της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων για την Ελλάδα και την Κύπρο» σημειώνει στην ανάρτησή του ο Ηλίας Ψινάκης και καλεί όσους επιθυμούν να σταθούν στο πλάι της πρωτοβουλίας «Πολίτες» να επικοινωνήσουν μαζί του μέσω email.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Φίλοι μου...Εδώ και πολλούς μήνες δέχομαι ένα βρώμικο πόλεμο, από συγκεκριμένα άτομα και συγκεκριμένους κύκλους, με στόχο την εξόντωσή μου. Από την ημέρα που έσκασε η «βόμβα» και δημιουργήθηκαν οι ΠΟΛΙΤΕΣ, άρχισαν τα χτυπήματα κάτω από τη μέση για να πλήξουν τις υποψηφιότητες και το συνδυασμό μας. Συγκεκριμένο πολιτικό κατεστημένο έπαθε «σοκ και αμόκ» με τη δύναμη που παίρνει η πρωτοβουλία μας. Πιστεύω ότι τους τρελαίνει που απλοί πολίτες, νέοι άνθρωποι, απ΄ όλη την Ελλάδα, που απεχθάνονται ότι έχει σχέση με την πολιτική, έχουν τη δυνατότητα να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να μπουν σε κάποιο κόμμα. Όμως, «ο Θεός αγαπάει τους κλέφτες αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη». Μόλις υπέγραψε στο συνδυασμό μας ΠΟΛΙΤΕΣ ένας Έλληνας πολύ σημαντικός σε όλη την Ευρώπη. Είναι ο Κωνσταντίνος Συναδινός. Ο @constantin_syn ήταν Διοικητής της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων για την Ελλάδα και την Κύπρο. Μέσα στα δύσκολα χρόνια της κρίσης, με δικές του ενέργειες, πέτυχε να φέρει στην πατρίδα μας πάνω από 6 δισεκατομμύρια ευρώ. Η διεθνούς εμβέλειας προσωπικότητα και υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Συναδινού με τους ΠΟΛΙΤΕΣ, δίνει μεγάλη δύναμη σε όλους μας και ειδικά στην Ελλάδα. Ο συνδυασμός @psinakispolites είναι ανοιχτός σε όλους. Όσοι επιθυμείτε να έρθετε κοντά μας, σαν εθελοντές, υποστηρικτές ακόμα και υποψήφιοι ευρωβουλευτές, μπορείτε να το κάνετε. Απλά στείλτε μας τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο info@psinakis-polites.eu Ανοίξαμε και σας περιμένουμε...!!! #Greece #Europe #Polites #europeanparliament #eu

A post shared by Ηλίας Ψινάκης (@iliaspsinakis) on

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019, 20:08