Η Κρήτη δείχνει τον δρόμο, την Κυριακή γράφει ιστορία ο λαός, φέρνουμε τη δημοκρατία στην εξουσία και σηκώνουμε και πάλι τον ήλιο της Δικαιοσύνης πάνω από την πατρίδα μας τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας από το Ηράκλειο σε μία τεράστια συγκέντρωση. «Θα τους χορέψουμε Πεντοζάλι» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ υπό τους ήχους της κρητικής λύρας.

«Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει. Η Κρήτη της δημοκρατίας δίνει και πάλι τον τόνο.  Η Κρήτη υπογράφει σήμερα το Συμβόλαιο για την Αλλαγή. Σε κάθε στροφή της ιστορίας, η Κρήτη μπήκε μπροστά. Έτσι και σήμερα. Η ιστορία καλεί τη Κρήτη και η Κρήτη την ιστορία. Αυτή τη Κυριακή, για δεύτερη φορά, μετά από 30 χρόνια, η Κρήτη ξαναδιώχνει έναν Μητσοτάκη από το Μέγαρο Μαξίμου. Ως εδώ με την αλαζονεία. Ως εδώ με την αδιαφορία. Ως εδώ με την οικογενειοκρατία. Ως εδώ με την αδικία» υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν νταγιαντούμε άλλο»

Όπως ανέφερε, «ως εδώ με την αλαζονεία. Ως εδώ με την αδιαφορία. Ως εδώ με την οικογενειοκρατία. Ως εδώ με την αδικία. Ή όπως το λέτε εσείς εδώ στη Κρήτη ; Δεν νταγιαντούμε άλλο. Τα λόγια και τα χρόνια τα χαμένα, που τραγουδά ο συντοπίτης σας ο Γαργανουράκης. Αυτά τα λόγια και αυτά τα χρόνια θα τα χρεώσουμε αυτή τη Κυριακή. Τα λόγια για δημοκρατία, ευημερία, καλύτερους μισθούς, λιγότερους φόρους και προστασία στη μεσαία τάξη.

Και τα χρόνια που μας πλήγωσαν. Η θλιβερή πανευρωπαϊκή πρωτιά της πανδημίας. Τα δισεκατομμύρια των απευθείας αναθέσεων.
Η προπαγάνδα της ενημέρωσης 107 με τις λίστες Πέτσα. Οι υποκλοπές και το παρακράτος. Η ακρίβεια που γονάτισε τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις. Τα σπίτια και οι περιουσίες που έβαλαν στο σημάδι τα κοράκια. Τα νιάτα που χάθηκαν τόσο άδικα στα Τέμπη. Τίποτα από αυτά δεν θα ξεχαστεί. Και τίποτα από αυτά δεν θα επιτρέψουμε να ξανασυμβεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αλλαγή, είναι απαίτηση. Η δικαιοσύνη, είναι ανάγκη. Η αξιοκρατία, είναι υποχρέωση».

Πηγή: avgi.gr 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης