Στην Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων βρέθηκε σήμερα, μια ημέρα μετά την επεισοδιακή παρουσία της στην Εξεταστική Επιτροπή και την κατ’ αντιπαράσταση εξέτασή της με τον πρώην οικονομικό διευθυντή της Siemens ΕΛΛΑΣ, Ρούντολφ Φίσερ, η πρώην γραμματέας του Μιχάλη Χριστοφοράκου, Αικατερίνη Τσακάλου.

Στο μεταξύ η μάρτυρας, η οποία έχει κατ’ επανάληψη εκφράσει φόβους και για την ίδια της τη ζωή, μέσω του νομικού της εκπροσώπου, Αλέξη Κούγια, πέρασε στην αντεπίθεση, απαντώντας σε όλους εκείνους που της καταλογίζουν ότι πρώτα «τακτοποιήθηκε» και στη συνέχεια δέχτηκε να καταθέσει τόσο στην τακτική δικαιοσύνη όσο και στην Εξεταστική Επιτροπή.

«Η κυρία Τσακάλου μετά την ειλικρινέστατη συνεργασία της με την Εταιρεία των Αμερικανών δικηγόρων, η οποία διενέργησε την έρευνα στη Siemens, τοποθετήθηκε στο τμήμα διαφάνειας της SIEMENS, με ό,τι σημαίνει αυτό, και από εκείνη τη στιγμή και μετά εμφανίζεται και καταθέτει με απόλυτη ειλικρίνεια χωρίς κανείς να μπορεί να την αντικρούσει…», αναφέρει η ανακοίνωση του ποινικολόγου και καταλήγει: «Το ίδιο έπραξε η κυρία Τσακάλου τόσο κατά τη χθεσινή κλήση της στην Εξεταστική Επιτροπή όσο και στη σημερινή της προσέλευση στην Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων. Η κυρία Τσακάλου δεν επιθυμεί να αποτελέσει το μέσον του αποπροσανατολισμού ουδεμίας έρευνας διεξάγεται και συνεργαζόμενη με όλες τις Αρχές βοηθά για την αποκάλυψη της αλήθειας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης