Μαζί τους ο Μύρωνας Στρατής oι Salata Latina και o dj Θανάσης Γκαραβέλας.
Εξαιτίας της μεγάλης επιτυχίας, οι παραστάσεις των ONIRAMA στο ΑΝΟΔΟΣ Stage συνεχίζονται και μετά το Πάσχα.
Οι πρίγκιπες της ελληνικής ποπ σκηνής θα συνεχίζουν να σας υποδέχονται στο ΑΝΟΔΟΣ Stage, καθιερωμένο πλέον στέκι στο χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης.
Οι ONIRAMA ερμηνεύουν όπως μοναδικά εκείνοι ξέρουν, αγαπημένα ελληνικά και ξένα τραγούδια, δικές τους επιτυχίες, όπως «Ο Χορός» (Κλείσε τα μάτια), «Μια μέρα θα ‘ρθεις», «Δύσκολος καιρός για πρίγκιπες», « Κλεψύδρα» αλλά και την τελευταία ραδιοφωνική επιτυχία τους με τίτλο « Παραδώσου».
Ο Γιώργος Σαμπάνης, λόγω ανηλλειμένων υποχρεώσεων δεν θα μπορέσει να συνεχίσει με τους ONIRAMA και τη σκυτάλη θα πάρει ο Μύρωνας Στρατής. Ο νεαρός ταλαντούχος καλλιτέχνης με τον σύγχρονο ήχο του και την τελευταία του επιτυχία Πάνω απ΄όλα» θα δώσει την δική του ποπ ροκ πινελιά στο πρόγραμμα.
Ο dj Θανάσης Γκαραβέλας μιξάρει ελληνικές και ξένες επιτυχίες της δεκαετίας του 80, ενώ η μουσική μπάντα SALATA LATINA παρουσιάζει με έναν ιδιαίτερο τρόπο τα τραγούδια της σε ένα variete θέαμα. Το concept της παράστασης ανήκει στον Κωνσταντίνο Ρήγο.
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο «παραδοθείτε» στα μοναδικά πάρτυ, τα πάρτυ των ONIRAMA !
ΑΝΟΔΟΣ STAGE
Πειραιώς 183 κ Παλλάντος 38
Τηλ:210 3468100

