Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της κοινής έκθεσης των Λάκη Λαζόπουλου-Απόστολου Χαντζαρά στην γκαλερί Kapopoulos Fine Arts στην Πάρο. Ήταν η εικαστική πρεμιέρα για τον Λάκη Λαζόπουλο, που εδώ και χρόνια υπηρετεί το θέατρο, μπήκε με πολύ σεμνότητα στον χώρο της ζωγραφικής και έδειξε για πρώτη φορά τις δημιουργίες του. Στο πλευρό του ο καταξιωμένος ζωγράφος Απόστολος Χαντζαράς σε μια χρωματική συνύπαρξη που αν και είχε τίτλο «Μια τυχαία συνάντηση», απέδειξε τελικά ότι κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν.

Απόστολος  Χαντζαράς - Γρηγόρης Καπόπουλος - Λάκης Λαζόπουλος - Βαγγέλης Καπόπουλος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο ζωγράφοι, έδωσαν το παρών στα εγκαίνια και υποδέχτηκαν τους φιλότεχνους που θαύμασαν τα έργα τους και είχαν μόνο καλά λόγια να πουν για το εικαστικό «βάπτισμα» του Λάκη Λαζόπουλου. Επί της υποδοχής και όλη η οικογένεια Καποπούλου, οι οικοδεσπότες της γκαλερί Kapopoulos Fine Arts, ο Βαγγέλης με τη Μαρίνα Καποπούλου, καθώς και ο Γρηγόρης με την αδελφή του Νίκη.

Βαγγέλης Καπόπουλος -  Νίκη Καποπούλου - Γρηγόρης Καπόπουλος

Ήταν μια μαγική βραδιά στο όμορφο νησί των Κυκλάδων, στην οποία παραβρέθηκαν άνθρωποι της κοινωνικής και καλλιτεχνικής ζωής του τόπου μας. Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν με όλα τα μέτρα προστασίας κατά του Covid 19.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απόστολος Χαντζαράς - Ιωάννα Τσούγια - Μαρίνα Καποπούλου

Κωνσταντίνος Γιανούσης - Λάκης Λαζόπουλος - Ελένη Γιανούση

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης