Σκάρλετ Γιόχανσον: Ζητεί συγγνώμη και δίνει διευκρινίσεις

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019, 08:31
Σκάρλετ Γιόχανσον: Ζητεί συγγνώμη και δίνει διευκρινίσεις

Η Σκάρλετ Γιόχανσον απάντησε στις αντιδράσεις που προκάλεσε το καλοκαίρι με τις δηλώσεις της, σύμφωνα με τις οποίες οποιοσδήποτε ηθοποιός θα πρέπει να μπορεί να παίζει «οποιοδήποτε πρόσωπο ή οποιοδήποτε δέντρο ή οποιοδήποτε ζώο».
 
Η ηθοποιός τα δήλωσε αυτά μετά την αποχώρησή της από μία ταινία στην οποία θα υποδυόταν μία τρασνέξουαλ γυναίκα. Αποχώρηση που έγινε ύστερα από την κριτική που της ασκήθηκε από την τρανς κοινότητα, ενώ δέχτηκε κριτική και για την συμμετοχή της στην ταινία «Ghost in the Shell» το 2017.
 
«Εκ των υστέρων μπορώ να πω ότι έκανα λάθος. Δεν ήμουν τόσο ευαισθητοποιημένη όταν αντέδρασα. Δεν γνώριζα καλά για το πώς αισθανόταν η τρανς κοινότητα και πώς αισθάνεται γενικά για τους ηθοποιούς που υποδύονται διεμφυλικούς ανθρώπους. Δεν γνώριζα αυτήν τη συζήτηση. Είχα άγνοια», δήλωσε πρόσφατα η ηθοποιός στο Vanity Fair.
 
Η Γιόχανσον παραδέχτηκε ότι «έκρινε λάθος» την κατάσταση, προσθέτοντας: «Ήταν δύσκολη αυτή η στιγμή. Ήταν σαν να βρίσκομαι σε ανεμοστρόβιλο. Ένιωσα άσχημα γι’ αυτό. Αισθάνθηκα σαν να μην άκουγα κι αυτό δεν είναι καθόλου καλό συναίσθημα».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019, 08:31