Την πρόκριση στον τελικό της δισκοβολίας εξασφάλισε η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, με βολή στα 58.13μ. από την πρώτη της προσπάθεια. Η Ελληνίδα δισκοβόλος είχε εν συνεχεία βολές στα 53.81 και στα 55.57 και κατετάγη 5η στο γκρουπ της και 10η στο σύνολο.

Η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου ανέλυσε την εμφάνισή της στα προκριματικά της δισκοβολίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, μετά την πρόκρισή της στον τελικό της Τρίτης (16/8, 22:02). Μια πρόκριση σε τελικό της δισκοβολίας που πετυχαίνει για τρίτη φορά στην καριέρα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Αναγνωστοπούλου, η οποία μετέχει για τέταρτη φορά σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και η καλύτερη μέχρι σήμερα παρουσία της είναι η 9η θέση το 2016 στο Άμστερνταμ δήλωσε μετά την πρόκριση στον τελικό του αγωνίσματός της:

«Μπήκα στην πρώτη βολή καλά και μετά λίγο το έχασα, έκανα κάποια τεχνικά λαθάκια που μου στοίχισαν κάτι καλύτερο. Ο πρώτος στόχος έγινε, αφού μετέχω για τρίτη φορά σε τελικό. Περίμενα τέσσερα χρόνια τη διοργάνωση. Σωματικά είμαι καλά και πιστεύω αύριο θα είμαι σε θέση για κάτι καλό. Ο προκριματικός πάντα είναι δύσκολος, τώρα κοιτάζω τον τελικό. Θέλω αύριο να κάνω και τις έξι βολές μου και για πρώτη φορά να είμαι στις οχτώ καλύτερες της Ευρώπης».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης