Για δεύτερη φορά το Λουτράκι και το Sportcamp θα φιλοξενήσουν το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ Κ18. Η όμορφη πόλη της Πελοποννήσου μετράει αντίστροφα (1-4 Σεπτεμβρίου) για να υποδεχθεί το μέλλον της άμμου σε αγόρια και κορίτσια από όλη την Ευρώπη, καθώς 36 χώρες θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα για να διεκδικήσουν τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης για το 2022.

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης, που και το 2008 ήταν παρών στη πρώτη Ευρωπαϊκή διοργάνωση που φιλοξενήθηκε στο Λουτράκι, μίλησε στη κάμερα του volleyball.gr για το CEV U18 Beach Volleyball European Championship 2022.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Γκιώνης που υπήρξε αθλητής του βόλεϊ αγωνιζόμενος μεταξύ άλλων και στη σπουδαία ομάδα του Νηρέα Κολωνού δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη διεξαγωγή του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ Κ18 στο Λουτράκι, ενώ αποκάλυψε πως ο Δήμος σε συνεργασία με όλους τους συνδιοργανωτές θα πραγματοποιήσει πριν την έναρξη των αγώνων μία τελετή έναρξης, όπου θα παρελάσουν όλοι οι αθλητές και όλες οι αθλήτριες από τις 36 χώρες που θα συμμετέχουν στη διοργάνωση.

Ο δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης δήλωσε ανάμεσα σε άλλα: «Το είχαμε ξαναδιοργανώσει πριν μερικά χρόνια, οπότε ήμασταν και έτοιμοι και διαθέσιμοι για ένα τέτοιο μεγάλο τουρνουά, Ευρωπαϊκό Κ18, παιδιών από 36 χώρες. Μας γεμίζει ενθουσιασμό που θα φιλοξενήσουμε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση».

Ως προς την πρόθεση της δημοτικής Αρχής να αναπτύξει τον αθλητικό τουρισμό, ο Γιώργος Γκιώνης εξήγησε: «Ο αθλητικός τουρισμός είναι ένα από τα πιο βασικά θέματα που έχουμε αναπτύξει στον Δήμο μας όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε Δημοτική Αρχή. Έχουμε φιλοξενήσει μεγάλες διοργανώσεις όπως Παγκόσμια Πρωταθλήματα και Μεσογειακά Πρωταθλήματα, το ράλι Ακρόπολις και κάθε χρόνο προσπαθούμε να φέρουμε και καινούρια μεγάλα αθλητικά γεγονότα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης