Το zougla.gr βρίσκεται κοντά σε κάθε μεγάλο γεγονός και σε αυτό το πλαίσιο θα καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες που διεξάγονται στο Τόκιο της Ιαπωνία.

Με γνώμονα τη σωστή και πληρέστερη ενημέρωση των αναγνωστών δημιουργήθηκε η κατηγορία «Tokyo 2020», η οποία περιλαμβάνει όλα τα θέματα που αφορούν στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεξί άκρο της πρώτης σελίδας υπάρχει σχετικό banner στα χρώματα και τα σήματα των Αγώνων, το οποίο οδηγεί στην ειδική ενότητα «Tokyo 2020», όπου συγκεντρώνονται όλες οι ειδήσεις για τη διοργάνωση.

Η νέα κατηγορία από την κεντρική σελίδα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα σελίδα χωρίζεται στις κατηγορίες «Αθλητική δραστηριότητα», «Ελληνικές συμμετοχές», «Επικαιρότητα», «Lifestyle-Media» και «Πανόραμα», που επιτρέπει στον αναγνώστη να επιλέξει το είδος της είδησης που θέλει να διαβάσει,

Mάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχει κάτω δεξιά στο κεντρικό μενού με τις κατηγορίες.

Στην «Αθλητική δραστηριότητα» βρίσκονται όλες οι ειδήσεις αναφορικά με το αγωνιστικό και το οργανωτικό κομμάτι των Ολυμπιακών Αγώνων.

Στην ενότητα «Ελληνικές συμμετοχές» φιλοξενούνται όλες οι ειδήσεις σχετικά με τους Έλληνες αθλητές, τις ημερομηνίες και τις ώρες συμμετοχής τους και φυσικά τις δηλώσεις τους πριν και μετά τους αγώνες.

Η ενότητα «Επικαιρότητα» περιέχει ειδήσεις αναφορικά με την πολιτική, πολιτιστική και κοινωνική κατάσταση που επικρατεί στο Tokyo, αλλά και στο σύνολο της χώρας, ενώ η ενότητα «Lifestyle-Media» φιλοξενεί όλες τις πληροφορίες που αφορούν τους αγώνες και εκτείνονται στη σφαίρα των Media και της Showbiz του πλανήτη.

Τέλος στην κατηγορία «Πανόραμα» θα βρείτε το πρόγραμμα και τις τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων, ενώ όσο εξελίσσεται η διοργάνωση θα ανανεώνεται σε καθημερινή βάση ο πίνακας των μεταλλίων.

Απολαύστε τους Ολυμπιακούς Αγώνες Τόκιο 2020 με την εγκυρότητα που σας προσφέρει η αναλυτική τους κάλυψη από τη δημοσιογραφική ομάδα του zougla.gr!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης