Η Άννα Κορακάκη επέστρεψε από το Τόκιο και δήλωσε χαρούμενη για την υποδοχή στο αεροδρόμιο. Η Ελληνίδα ολυμπιονίκης έκανε μάλιστα και δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ3 και μίλησε για την προσπάθειά της.

Αρχικά είπε: «Επιστρέφω πάρα πολύ χαρούμενη, γεμάτη. Χαίρομαι που βρήκα εδώ στο αεροδρόμιο κάποιους ανθρώπους να με περιμένουν, είναι άνθρωποι που με στήριξαν από το ξεκίνημα μου. Τα μέλη του συλλόγου μου, πολύ συγκινητική στιγμή και αυτό που εύχομαι είναι όλα τα παιδιά, γιατί είχαμε πολλές συμμετοχές Ελλήνων αθλητών σε τελικούς, ελπίζω και εκείνοι να έχουν αντίστοιχη υποδοχή γιατί είναι πάρα πολύ μεγάλη αυτή η προσπάθεια και πραγματικά το ότι δεν ανέβηκαν στο βάθρο αλλά βρέθηκαν σε αυτές τις θέσεις κρίνεται σε τόσο πολύ μικρές λεπτομέρειες και τόσο μικρές διαφορές σε σχέση με τους αντιπάλους που τους αξίζει η στήριξη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κλείνοντας είπε: «Ελπίζω αυτό να είναι το τέλος της πανδημίας και η αρχή της αγωνιστικής δράσης ξανά για να μπορέσουμε να κάνουμε μια σωστή προετοιμασία, όπως θέλουμε να κάνουμε για το Παρίσι».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης