Ακόμη δύο ανανεώσεις στην ομάδα υδατοσφαίρισης του συλλόγου ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός, που διατηρεί στις τάξεις τους τον Δημήτρη Σγουρίδη και τον Κώστα Κανδανολέοντα. Οι δύο νεαροί παίκτες εντάχθηκαν στο «τριφύλλι» το περασμένο καλοκαίρι, προερχόμενοι από τον ΠΑΟΚ και τα Χανιά, αντίστοιχα, και συνέβαλαν σημαντικά στην επιτυχημένη σεζόν των «πρασίνων», με τη συμμετοχή στα πλέι οφ της Α1, αλλά και την πρόκριση στον τεχνικό του κυπέλλου, που χάρισε στην ομάδα του Δημήτρη Μάζη ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο 21χρονος Σγουρίδης είχε συνολικά 28 συμμετοχές και 26 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ πέτυχε και δύο γκολ στο final-4 του κυπέλλου. Ο 18χρονος Κανδανολέων, από την πλευρά του, κατέγραψε 29 συμμετοχές και 10 γκολ στην Α1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω για δεύτερη χρονιά στον Παναθηναϊκό και είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τη νέα σεζόν. Ελπίζω ο κόσμος να συνεχίσει να μας στηρίζει στα επόμενα παιχνίδια και να έχουμε μια καλή πορεία τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη» δήλωσε ο Σγουρίδης στην ιστοσελίδα του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Ο Κανδανολέων, από την πλευρά του, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που και για τη νέα σεζόν θα φοράω το σκουφάκι του Παναθηναϊκού. Η περσινή σεζόν ήταν η βάση για να αρχίσει να δημιουργείται μια ομάδα αντάξια του ονόματος του Παναθηναϊκού. Μαζί με τους συμπαίκτες μου είμαι σίγουρος πως θα καταβάλλουμε τα μέγιστα για μια καλή πορεία στην Ευρώπη αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Το «τριφύλλι» έχει ήδη ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Σέρβο τερματοφύλακα Ντιμίτριε Ριστίσεβιτς, καθώς και με τους Νίκο Αλβέρτη και Μάριο Χατζηγούλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης