Περίπατο έκανε η Βουλιαγμένη στην πρεμιέρα του 4ου προκριματικού ομίλου του Euro Cup υδατοσφαίρισης, που διεξάγεται στο Εξ-Αν-Προβάνς της Γαλλίας. Η ομάδα του Χρβόγε Κόλιανιν συνέτριψε 21-6 τη γερμανική Λούντβιχσμπουργκ και έδειξε ότι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να πάρει την πρόκριση για τους «16» της διοργάνωσης, ενώ το Σάββατο (5/12, 20:00), απέναντι στην οικοδέσποινα Πεΐ Ντ΄ Ε, θα διεκδικήσει και την πρώτη θέση του ομίλου.

Ο ΝΟΒ δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της ανωτερότητάς του, «χτύπησε» με διαδοχικά γκολ στην κόντρα και έφτασε να προηγείται 13-2 στο ημίχρονο! Στο δεύτερο μισό του αγώνα οι παίκτες της Βουλιαγμένης «κατέβασαν στροφές», χωρίς φυσικά να απειληθούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 8-0, 3-2, 5-2

Βουλιαγμένη (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης 1, Αλαφραγκής 2, Γκιουβέτσης 6, Τρούλος 5, Γούβης 2, Αφρουδάκης 1, Καλογερόπουλος 1, Χαλυβόπουλος 1, Κουρούβανης, Λόζινα, Μπάσιτς 2, Ανδρεάδης.

Λούντβιχσμπουργκ (Αλέξα Μάνιτς): Κατούσα, Βούλοβιτς 1, Φαν ντερ Μπος 2, Καρτέσι 1, Μάρτινιτς, Στανιμίροβιτς, Μιγιάτοβιτς, Νάτσεφ, Ρουτζέρι, Μπλάζεβιτς 2, Φερνάντεζ, Πισκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης